promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexandra Daddario huncutul meztelenre vetkőzött, míg Vass Zita és Demi Rose felfedte mindenki előtt a csodás melleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sárkányok háza színésznője, és Michael Jackson lánya sem fogta vissza magát.

Alexandra Daddario egyre felkapottabb név lesz Hollywoodban. Ezt annak is köszönheti, hogy elkezdett hátat fordítani a bugyuta vígjáték szerepeknek. Az HBO sorozatában, a Fehér lótuszban megcsillogtatta a tehetségét, és legközelebb egy horror-sorozatban, a Mayfair boszorkányok történetében fog feltűnni. Most huncutul mutatta meg magát meztelenül mindenkinek egy igazán művészi fotón.

A mindig tüzes Carmen Electra miatt is érdemes kattintani. Megmondanátok róla, hogy már 50 éves? Szerintünk nem, mivel továbbra is csúcsformában villant.

Az HBO-n újabban pörög a Sárkányok háza is. Ugyebár Olivia Cooke alakítja a szériában Alicent Hightower királyné idősebb változatát, akit Rihanna kért meg, hogy vegyen fel egy dögös fehérneműt. Az énekesnő a Savage X Fenty elnevezésű márkáját népszerűsíti az egyre felkapottabb színésznővel.

Vasvári Vivientől közben egy afféle best of-ot állítottunk össze nektek. Elég tüzes melltartókban láthatjátok a magyar hírességet.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, ahogy Demi Rose-nak is egyre nagyobb a rajongó tábora. A két gyönyörű szépség nem beszélt össze, de azért mind a ketten megszabadultak a melltartójuktól.

A villantásuk nem lép át semmilyen határt, mert a kezük mint mindig, most is útban van.

Azonban érkezett a hét utolsó válogatása, amire már rá kellett tenni a 18-as karikát. Hogy miért? Britney Spears megint túl bevállalós volt, és teljesen meztelenre vetkőzött a strandon, Michael Jackson lánya, Paris Jackson pedig összehozott egy mellbimbóvillantást. Tőle ez nem meglepő, mert az egyik nyilvános eseményen is hasonlóan átlátszó felsőben jelent meg az utóbbi napokban.

Ráadásul találkozhattuk egy orosz modellel is, aki ugyanúgy, mint Britney, ledobott magáról minden ruhát. Persze Margarita Blanket inkább a művészi erotikát képviseli ezzel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás