Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rátámadtak Katalin hercegnére, köpni-nyelni nem tudott, úgy sarokba szorították

Rátámadtak Katalin hercegnére, köpni-nyelni nem tudott, úgy sarokba szorították

Színes

Rátámadtak Katalin hercegnére, köpni-nyelni nem tudott, úgy sarokba szorították

Színes

Promotions 10:10

Elemzők szerint viszont jól kezelte az észak-írországi incidenst.

Először indultak országjárásra a brit királyi család tagjai azóta, hogy eltemették a 70 évig uralkodó II. Erzsébetet. Egészen pontosan az újdonsült walesi herceg, Vilmos, valamint felesége, Katalin tettek látogatást Észak-Írországban, ahol nem mindennapi, és kissé ijesztő esemény részesei lehettek.

A szépséges hercegnét éppen a közelmúltban dicsérték meg az udvari életet figyelemmel kísérő szakértők, hogy hosszú évek csendes szolgálata után végre hallatni meri a saját hangját, amivel egyértelműen a Károly utáni időszakra, vagyis a saját királynéi szerepére készül.

„Katalin nem ösztönös szónok, korábban az interjúk alatt gyakran látszott, hogy izgul. De sok mindenen átment az utóbbi években, erősebbé és magabiztosabbá vált, kész önálló véleményt formálni. Vilmos maga sohasem volt nagy híve Erzsébet »ne panaszkodj, ne magyarázkodj« elvének, ezért teljes mértékben Katalin oldalán áll”

– emelte ki egy elemző. Ehhez képest a napokban a hercegné elég kínos szituációba keveredett a koronához tartozó Észak-Írországban. Amikor Belfastban annak rendje-módja szerint odasétált az ünneplő tömeghez, egy zöld ruhát viselő nő megragadta a kezét, majd heves rázogatás közben ezt mondta Katalinnak:

„Örülök, hogy megismerhetem, bár jobb lett volna, ha ez az ön hazájában történik. Írország az íreké!”

A hercegné arcáról egy pillanatra sem fagyott le a mosoly, de kétségünk sem lehet afelől, hogy igen kényes politikai témára kellett volna valami értelmeset reagálnia. Elemzők szerint jól kezelte a helyzetet, amikor könnyedén elnevette magát, és ezzel elkerülte a konkrét állásfoglalást.

Fotó: Profimedia

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria