promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Csengetett, Mylord? sztárja valódi szexőrült volt, szerette rendszeresen „lepókhálóztatni” magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Myrtle szerepét játszó Barbara Windsor két éve hunyt el.

A Csengetett, Mylord? magyar rajongói számára Barbara Windsor talán csupán egyszerű mellékszereplő volt, a ködös Angliában viszont a színésznő a legnagyobb nevek közé tartozott. Mindent elmond róla, hogy 2016-ban lovagi címet kapott II. Erzsébet királynőtől a szórakoztatóipari és jótékonysági tevékenységéért.

A 2020 decemberében, 83 évesen elhunyt szőkeség az ikonikus vígjátéksorozatban Myrtle szerepét kapta meg, vagyis annak a cirkuszi alkalmazottnak a bőrébe bújt, akinek a komornyik Alf feleségét kellett eljátszania.

A nem túl nagy szerep meghozta Barbara Windsornak a szerencsét, hiszen lassan kezdték elfelejteni, ám ennek hatására (is) a BBC 1994-ben szerződtette őt az EastEnders szappanopera egyik állandó főszerepére, amelyet kisebb-nagyobb megszakításokkal egészen 2016-ig megtartott.

A sztár a magánéletben háromszor mondta ki a boldogító igent, és akik ismerték, azok nem csodálkoztak rajta, hogy 2000-ben egy nála 27 évvel fiatalabb férfi, Scott Mitchell felesége lett. Most az özvegy pár hálószobatitkot is elárult különös kapcsolatukról.

„Mindketten hasonló módon viszonyultunk a szexhez. Már a második randinkon részletesen beszélt a rengeteg hódításáról. Úgy fogalmazott, hogy mindig jó érzés volt lepókhálóztatnia egy kicsit magát”

– nyilatkozta a még mindig csupán 59 esztendős exférj, aki szerint elhunyt felesége az élete végén már Alzheimer-kórral küzdött. A kapcsolatukról egy könyvet is megjelentetett a közelmúltban, ennek kapcsán tette a pikáns magánéleti megjegyzést. Nyitott kapcsolatban éltek, de a férfi a betegsége idején becsülettel kitartott neje mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás