promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme két tál levessel a kezében rúgott fejbe majdnem egy producert, és ennek köszönheti a karrierjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme egy étteremben dolgozott, mikor meglátta élete nagy lehetőségét, hogy szupersztárrá váljon.

Minden idők legnagyobb akcióhősei között tartják számon a belga származású Jean Claude Van Damme-ot, aki az évtizedek alatt olyan alkotásokkal írta be magát a filmtörténelembe, mint például a Tökéletes katona, Dupla dinamit, Időzsaru, Hirtelen halál vagy a legelső nagy dobása, az örök klasszikus: Véres játék – amit amúgy nem akárhogy szerzett meg magának a világsztár.

A '80-as években már szerepelt 1-2 alkotásban Jean-Claude Van Damme, de nem igazán indult be a szekere, ezért hogy legyen pénze, elkezdett dolgozni egy étteremben, mint ahogy sokan mások is tették ezt annak idején. Egy nap megjelent a munkahelyén a híres producer, Menahem Golan, Van Damme pedig elhatározta, hogy maradandóvá teszi a találkozásukat, hátha ennek hatására szerepet ad neki majd valamelyik filmjében.

Jean-Claude Van Damme két tál levessel a kezében ment oda a producerhez, majd hirtelen rúgott egy hatalmasat, a lábával pedig szinte súrolta a férfi fejét, miközben még csak ki se löttyintette az ételt – a merész húzás pedig bevált neki, ugyanis Menahem Golannek annyira tetszett ez az izgalom, hogy be is hívta őt az irodájába egy megbeszélésre.

A meeting eredménye az lett, hogy Jean-Claude Van Damme megkapta a Véres játék főszerepét, a többi pedig már történelem, hiszen innentől kezdve rendesen beindult a színész pályafutása, és sorra jöttek a sikeresebbnél sikeresebb filmek – mindez egy rögtönzött, bátor ötletnek köszönhető.

Itt lehet megnézni egy ikonikus részletet a Véres játék című klasszikusból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás