promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg, ahogy Van Damme egy tengerimalaccal menekül a lézerszemű, intergalaktikus törpök elől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennél talán nem is létezik őrültebb Van Damme videó.

Jean-Claude Van Damme ott van minden idők legnagyobb akcióhősei között, hiszen sokunknak boldogabbá tette a gyerekkorát a kőkemény filmjeivel, mint például a Tökéletes katona, Véres játék, Dupla dinamit vagy az Időzsaru című, már-már bizonyos szempontból klasszikusnak számító alkotásokkal. A színész pár éve ismét felkapott lett, miután csinált egy mókás, spárgázó reklámot a Volvónak, és azóta is rendszeresen megmutatja a humoros oldalát – nemrég például a Minyonokkal táncikált:

A Volvós reklám elsöprő sikere után csak úgy kapkodtak Jean-Claude Van Damme-ért a különböző márkák és cégek, így rengeteg helyen láthattuk őt az utóbbi években, és szinte mindenhol próbáltak egyre betegebb és betegebb ötletekkel előrukkolni, hátha ismét virális lesz valamilyen tartalom, amiben az akcióhős szerepel. Nos, most megtaláltuk azt a felvételt, ami mindenképp viszi a prímet.

A belga Orange nevezetű cég mobil és internet reklámjában azt láthatjuk, hogy Van Damme egy tengerimalaccal a kezében menekül a világűrben pár intergalaktikus, lézerszemű törp elől, majd spárgázik egyet, megnyit egy portált, beszalad egy családhoz, és az utolsó pillanatban véletlenül betöri a televíziót, amiért gyorsan elnézés kér – de a családtagokat ez cseppet sem érdekli, hiszen éppen mobiloznak, táblagépeznek és laptopoznak, vagyis ilyen jó internet mellett nincs is szükségük tévére.

Egyszerre a furcsa, illetve a zseniális szó juthat eszünkbe a videó láttán, hiszen ekkora agyament őrültséget még talán sosem láttunk, főleg nem egy akkora sztárral, mint Jean-Claude Van Damme, aki hősiesen tűri a baromságokat. Az biztos, hogy ez a reklám megmarad az ember emlékezetében, szóval szép munka, így kell ezt csinálni manapság.

Itt lehet megnézni Van Damme szórakoztató ökörségét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás