promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Jean-Claude Van Damme a Minyonokkal táncol a hét legmókásabb videóján
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme még mindig a legjobb mozgással rendelkező akcióhős.

A belga izompacsirta, Jean-Claude Van Damme volt a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb akcióhőse, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint például a Véres játék, Kickboxer, Időzsaru, Dupla dinamit vagy a Tökéletes katona. A 61 éves színész jelenleg is nagyon népszerű, ráadásul elképesztő formában van, de sajnos úgy tűnik, hogy hamarosan visszavonul – előtte viszont csinál még egy igazán különleges búcsúfilmet:

Jean-Claude Van Damme karrierje a 8 évvel ezelőtti, zseniális spárgázós Volvo reklám óta ismét felfelé ível bizonyos szempontból, így nem meglepő, hogy a Gru készítői is gondoltak rá, mikor megálmodták a Minyonok: Gru színre lép című nemrég bemutatott, hatalmas sikert aratott animációs filmet, amiben kifejezetten neki szánták Jean-Clawed karakterét – ő pedig örömmel el is vállalta a megtisztelő felkérést.

Biztosan sokan emlékeznek még Jean-Claude Van Damme ikonikus táncos jelenetére az 1989-es Kickboxer című filmből. Az évek alatt mémmé váltak a harcművész mozdulatai, amiket most ismét felelevenített a közösségi oldalán, ráadásul a Minyonok társaságában:

Jean-Claude Van Damme csinált egy mókás videót, amiben egyszerre láthatjuk a Kickboxeres táncát, és azt, ahogy a Minyonokkal ropja egy kellemes kis zenére – a végeredmény pedig egy igazi boldogságbomba.

Aki szeretne eltölteni pár vidám másodpercet Jean-Claude Van Damme-mal és a Minyonokkal, az mindenképp tekintse meg ezt a felvételt, amit már-már kihagyhatatlannak is lehet nevezni, hiszen tényleg nagyon szórakoztató:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás