promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsit terhespocakkal kapták le? Vajna Tímea közben tangában pucsított a világnak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsiról döbbenetes lesifotó készült, közben Vajna Tímea bepucsított, III. Károly pedig elveszítette a fejét. Ezek voltak az elmúlt napok legolvasottabb cikkei.

A napokban kikerült egy lesifotó Berki Mazsiról, amin úgy tűnik, mintha a luxusözvegynek ismét terhespocakja lenne. Rögtön szárnyra is kapott a pletyka, hogy Mazsi máris teherbe esett új párjától, a kigyúrt, vagyonos üzletembertől, aki gondoskodik róla, hogy továbbra is luxus körülmények között élhesse az életét.

Nem akárhogy ünnepelte Vajna Tímea a negyvenedik születésnapját, ilyen boldogság csak keveseknek adatik meg. Andy Vajna özvegye tangában, bepucsítva mutogatta magát a világnak, bizonyítván ezzel, hogy ő még mindig az a dekoratív bombázó, aki régen.

[[cikk2]]

Lucy Lawless a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, a Xena című ikonikus széria főszereplője. Kevesen tudják, de elképesztően kalandos életút áll mögötte, hiszen fiatalkorában beutazta Európát, többek között Svájcban is több évet töltött, majd Ausztrália következett, ahol aranybányában dolgozott. Majd Új-Zéland következett, ahol elkezdődött a filmes pályafutása is, miután egy szépségversenyen bezsebelte az első díjat. A Xena egykori sztárja így néz ki most 54 évesen.

[[cikk3]]

III. Károllyal alaposan elbántak korábban. Az új brit uralkodó szó szerint elveszítette a fejét az egyik legnépszerűbb angol sorozatban; csoda, hogy nem lett belőle botrány utána. Azonban nemcsak Károly esett áldozatul a robotfűrésznek, de Diana hercegné is. Kitalálod, melyik sorozat volt ez? Segítünk!

Schobert Lara nemrég munkát kapott a TV2-nél, ugyanis ő lesz a Sztárban sztár leszek idei évadának online műsorvezetője, vagyis rálépett arra az útra, amin Gelencsér Tímea is halad.

Az utóbbi években az ország egyik kedvenc megmondó embere lett a Való Világ 4. szériájából ismert Baukó Éva, hiszen ami a szívén, az a száján. Az egykori villalakó legutóbbi fotói ogazi forróságot okoznak, hiszen melltartó nélkül pózol rajta.

[[cikk6]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás