promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi egyetlen mondattal magára haragította a fél országot
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak szerint Berki Mazsi nemcsak az állítólagos jelenlegi párját alázta meg a kijelentésével, hanem megboldogult férjét, Berki Krisztiánt is.

Kifejezetten érdekes volt látni, hogy mekkora fordulatot vett Berki Mazsi megítélése az elmúlt hónapokban, hiszen májusban mindenki sajnálta őt, amiért meghalt a férje, Berki Krisztián, most pedig szinte közutálat zúdul rá, amiért egyesek szerint nem megfelelően gyászolja egykori férjét, luxuséletet él, ráadásul állítólag már össze is jött valakivel – sőt, nemrég kikerült egy lesifotó is, ami alapján könnyen lehet, hogy ismét terhes:

Berki Mazsi az eddigi megnyilvánulásai alapján próbál felülkerekedni a támadásokon, hiszen túl rövid az élet ahhoz, hogy valaki a rosszindulatú kommentekkel foglalkozzon, ráadásul közben rengeteg az elfoglaltsága is: egyedül neveli a Berki Krisztiánnal közös gyermekét, Emmácskát, illetve szerepelni fog a Dancing with the Stars 3. évadában is, amire természetesen nagyon sokat készül a partnerével, Bonyhádi Ferenccel.

„Rengeteget tanultam és még többet kaptam az elmúlt hetekben a műsornak és Ferinek köszönhetően. Újra Nőnek érzem magam, annak ellenére is, hogy van rajtam néhány plusz kiló”

– írta nemrég Berki Mazsi egy posztban, ami végül elég nagy port kavart.

Sokan felháborodtak azon, hogy Berki Mazsi most érzi magát újra nőnek, hiszen egyesek úgy gondolják, hogy ezzel arra utalt, hogy Berki Krisztián mellett ez nem volt így, illetve az állítólagos jelenlegi párja is csak maximum részben járult hozzá ehhez – sőt, páran egyenesen azt állították, hogy Berki Mazsi ezzel az egy mondattal szinte meg is alázta az említett két férfit.

Minden bizonnyal csupán a rosszindulat táplálja ezeket a feltételezéseket, hiszen ha nem keresünk mögöttes tartalmat, akkor láthatjuk, hogy Berki Mazsi szimplán csak annak örül, hogy a tánc által ismét visszakapta a nőiességét, és újra jól érzi magát a saját bőrében – legalábbis ez is egy lehetséges magyarázat.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás