Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Vad angyal 45 éves amazonjának feneke vérvörös latexruhában is kiégeti a retinádat

A Vad angyal 45 éves amazonjának feneke vérvörös latexruhában is kiégeti a retinádat

Színes

A Vad angyal 45 éves amazonjának feneke vérvörös latexruhában is kiégeti a retinádat

Színes

Promotions 22:52

A 45 Natalia Oreiro latexcuccban pattant motorra, és igazi vad angyallá változott.

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy a hazánkban is nagy sikerrel futott Vad angyal sármos sztárja, Facundo Arana Magyarországra jön, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars idei évadában. Mind ez idáig teljes homály fedte, hogy mi is lesz pontosan az ő szerepe a produkcióban, de Lékai-Kiss Ramóna nemrég lerántotta a leplet.

Mint kiderült, Facundo Arana zsűritagként fog közreműködni a Dancing with the Stars-ban, és azt fogja pontozni, hogy egy adott produkció mennyire ragadja majd magával érzelmileg.

A sorozatsztár szerdán meg is érkezett Budapestre, így aki szemfülesen járkál a fővárosban, talán el tudja kapni őt egy közös fotó erejéig, de október 8-án, szombaton bárki láthatja őt a TV2 nagyszabású showműsorában, ahol biztos meg fogja villogtatni tánctudását is.

A Vad angyal című telenovella 2000 márciusa és 2001 novembere között futott a TV2-n, amiben Facundo Arana és Natalia Oreiro volt a főszereplő. Az uruguayi színésznő már 45 éves, de meg sem látszik rajta a kor. Oreiro továbbra is elképesztően vadítóan néz ki, továbbra is milliók rajonganak érte, a közösségi oldalán több, mint 1 millió 400 ezres követőtábora van.

Bizonyára a magyar rajongók nagyon vágynak arra, hogy egyszer Natalia is Magyarországra jöjjön és találkozzon az itteni fanokkal, addig azonban kénytelenek vagyunk beérni azzal, amit a saját oldalára posztol ki. Legutóbb is olyan bejegyzést tett közzé, amivel nem hazudtolja meg magát: továbbra is ő az egyetlen és örök Vad angyal. Vérvörös latexruhában pattan motorra, hogy ott pózoljon a kamerának és mutassa meg elképesztően formás fenekét.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria