promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége Meghan Markle-nek? Meglepő fordulat állt be, ami megpecsételheti Harry herceg feleségének sorsát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan nem lesz olyan ember, aki ne támadná Harry feleségét.

A királyi család, mint egy jól irányzot szappanopera lassan. Meghan pedig olyan középen, mint aki mindenkivel harcban áll: az egyik oldalon a királyi család, a másik oldalon a saját családja.

Még egy tökéletes és szerető családban is vannak olykor nézeteltérések sőt, hajlamos az ember egy vita hevében olyanokat mondani, amiket normális körülmények között soha nem mondana. De Meghan esete kicsit más: van a lányban egy jó nagy adag sértettség is, ezt látni rajta, de közben pedig, ha tüzetesebben megfigyeli az ember és mögé lát, akkor azt is észreveszi, hogy a sértettség csak egy álarc. A felvett maszk mögött ott van az a rengeteg viselkedés és érzés, amit Meghan átélhetett az eddigi élete során: azok a dolgok, amiktől most felnőttkorában olyan lett aki nem hagyja magát csak azért se, aki meg akarja mutatni, hogy ő igen is ér annyit, mint a többi ember.

A nagy magabiztosság mögött, a nagy falakat döngető viselkedés mögött mindig áll egy adag megfelelési kényszer.

Minden zűrzavar egyébként, legalábbis, ami megrengette az egész világot és nem csak Angliát, az az Oprahnak adott interjútól kezdődött. Úgy tűnik, hogy hiába lakik az anyukája közel hozzájuk Kaliforniában, a többi családtagjaival nem túlzottan jó a viszonya Harry feleségének.

Meghan 2021 márciusában adta Harryvel együtt azt a kimondottan brutálisra sikerült interjút Oprah Winfreynek, amit az összes sajtó azonnal felkapott, és amire rögvest így vagy úgy, de reagált a Buckingham-palota is. Viszont nem csak a királyi családnál ütötte ki a biztosítékot, hanem Meghan féltestvérénél, Samantha Markle-nél is. Samantha az interjú és „A szabadság nyomában" című életrajz könyvben írt anyag után gondolt egyet még 2021 tavasszal, és bíróságra vitte az ügyet.

Jelenleg ott áll a dolog, hogy Samantha ügyvédei kijelentették, október 5. és 21. között több tanút is szeretnének beidézni, vagyis

a pereskedő feleken kívül Samantha összesen 19 tanút szeretne beidéztetni, köztük Harry herceget, Meghan édesanyját, Oprah Winfreyt és több, az Egyesült Királyságban élő újságírót/médiaszemélyiséget, köztük Scobiet és Durandot, A szabadság nyomában szerzőit is,"

- írta meg a Newsweek, ahogy hozzátette, hogy erre Meghan ügyvédei egyből a per ejtését kérik.

„Véleményünk szerint az ügy feltárását fel kell függeszteni az elutasítási indítvány elbírálásáig, mivel (1) az indítvány egyértelműen megalapozott és el fogja dönteni az ügyet; (2) a feltárás rövid idejű felfüggesztése nem sérti vagy károsítja [Samantha Markle-t]; és (3) a feltárás hátrányosan érinti Meghant és más feleket is".

Vajon mi baj történhetne, ha Markle édesapja is tanúskodna?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás