promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Larának bejött az élet, riporter lesz az ország egyik legnépszerűbb műsorában
Borítókép:  TV2 play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi lánya hamarosan új szerepben lesz látható.

A Schobert család valahogy mindig benne van a köztudatban: a családfő, Schobert Norbi a véleményeivel, és ahogy próbálja gatyába rázni az embereket, illetve magát az egész országot; vagy éppenséggel az édesanya, Rubint Réka az edzéseivel, amikre több ezer nő jár, illetve a szerepléseivel.

A lányuknak, Schobert Larának nem lehetett éppenséggel nyugodalmas az idei nyara, de minden rosszban van valami jó, mert a TV2 most rakott ki egy videót, amiben a modellként is foglalkozó tinilány bejelenti: ő lesz a Sztárban Sztár 3. évadának az online riportere, és hozzá fog tartozni az igen csak becses feladat, hogy a csatorna online felület részére rövid interjúkat készítsen majd az adott műsor szereplőivel.

„Alig várom, hogy aki engem eddig nem hallott beszélni, az most jobban megismerje a személyiségemet. Nagyon maximalista vagyok, szeretném jól teljesíteni a munkámat"

– mondta fülig érő vigyorral az arcán Schobert Lara az Instagramon, és látszik, hogy tényleg nagyon izgul az újonnan kapott lehetőség miatt.

A felvételen egyébként magáról is beszél, épp azért, hogy a nézők jobban rálássanak, ki is ő valójában. Így megtudhatjuk, hogy bár mindenevő, de a nagymamája túróscsuszájáért ölni is képes lenne, ráadásul arról is beszél, hogy bár fontosak számára a női energiák és a női összetartás mindenek felett, de Pápai Joci és Majka vagánysága közelebb áll hozzá. Két megdöbbentő dolgot is elmond magáról, mégpedig, hogy gyűlöli a magassarkút és hogy imádja a horrorfilmeket.

A tíz kérdésből az is kiderül, hogy a 18 éves jövőbeli riporter lánynak önkritikája is van, mert önmagában a legrosszabb tulajdonságainak a túlérzékenységet és a türelmetlenséget tartja, ezzel szemben a legjobb tulajdonságának a nyíltságot és a hihetetlen őszinteségét emelte ki.

Vajon milyen lesz Schobert Lara riporterként?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás