Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Larának bejött az élet, riporter lesz az ország egyik legnépszerűbb műsorában

Schobert Larának bejött az élet, riporter lesz az ország egyik legnépszerűbb műsorában

Színes

Schobert Larának bejött az élet, riporter lesz az ország egyik legnépszerűbb műsorában

Színes

Varga Maja 19:38

Schobert Norbi lánya hamarosan új szerepben lesz látható.

A Schobert család valahogy mindig benne van a köztudatban: a családfő, Schobert Norbi a véleményeivel, és ahogy próbálja gatyába rázni az embereket, illetve magát az egész országot; vagy éppenséggel az édesanya, Rubint Réka az edzéseivel, amikre több ezer nő jár, illetve a szerepléseivel.

A lányuknak, Schobert Larának nem lehetett éppenséggel nyugodalmas az idei nyara, de minden rosszban van valami jó, mert a TV2 most rakott ki egy videót, amiben a modellként is foglalkozó tinilány bejelenti: ő lesz a Sztárban Sztár 3. évadának az online riportere, és hozzá fog tartozni az igen csak becses feladat, hogy a csatorna online felület részére rövid interjúkat készítsen majd az adott műsor szereplőivel.

„Alig várom, hogy aki engem eddig nem hallott beszélni, az most jobban megismerje a személyiségemet. Nagyon maximalista vagyok, szeretném jól teljesíteni a munkámat"

– mondta fülig érő vigyorral az arcán Schobert Lara az Instagramon, és látszik, hogy tényleg nagyon izgul az újonnan kapott lehetőség miatt.

A felvételen egyébként magáról is beszél, épp azért, hogy a nézők jobban rálássanak, ki is ő valójában. Így megtudhatjuk, hogy bár mindenevő, de a nagymamája túróscsuszájáért ölni is képes lenne, ráadásul arról is beszél, hogy bár fontosak számára a női energiák és a női összetartás mindenek felett, de Pápai Joci és Majka vagánysága közelebb áll hozzá. Két megdöbbentő dolgot is elmond magáról, mégpedig, hogy gyűlöli a magassarkút és hogy imádja a horrorfilmeket.

A tíz kérdésből az is kiderül, hogy a 18 éves jövőbeli riporter lánynak önkritikája is van, mert önmagában a legrosszabb tulajdonságainak a túlérzékenységet és a türelmetlenséget tartja, ezzel szemben a legjobb tulajdonságának a nyíltságot és a hihetetlen őszinteségét emelte ki.

Vajon milyen lesz Schobert Lara riporterként?

Borítókép: TV2 play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria