promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tia Carrere alul fazonra igazítva mutatta meg magát a Playboyban, a meztelenkedést még a Disney is elnézte neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szépséges színésznő bevállalós fotókra vállalkozott.

A hawaii születésű Tia Carrere az egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznőnek számított a kilencvenes években. A karrierje azóta is szépen alakul, bár az igazi áttörés nem következett be a pályáján, bár így is számtalan mozi- és tévéfilmben szerepelhetett.

Az egzotikus szépségű Tia egy kórházsorozatban tűnt fel, és a színjátszás mellett az énekléssel, valamint a modellkedéssel is megpróbálkozott. Ilyen háttérrel nem is olyan meglepő, hogy 2003-ban megkörnyékezte őt a legismertebb férfimagazin, ő pedig bátran beleállt a fotózásba.

A színésznő a Playboy januári címlaplánya lett, bár akkor már túl járt a 35-ön, így ezt a kifejezést talán nem is illik használni rá. Tia ugyanakkor a fiatalabb korosztályt megszégyenítően bevállalósnak bizonyult, a gömbölyű melleit és a fazonra igazított „alsó részt” egyaránt megcsodálhattuk, nem titkolt el magából semmit.

A most 55 éves színésznő nem sokat árult el abból, milyen körülmények közt zajlott a fotózás, illetve mennyit kapott a felkérés teljesítéséért. Akkoriban volt egy kis üresjárat a karrierjében, hiszen éppen befejezte Az elveszett ereklyék fosztogatói című kalandsorozatot, és még éppen nem vágott bele a Dancing with the Stars amerikai változatába.

Nagyjából a meztelenkedéssel egy időben szinkronizált a Lilo és Stitch című Disney-filmben, ami ma már talán kizáró ok lenne, ám két évtizede a filmes álomgyár még nem volt ennyire prűd és szégyenlős, így félrenéztek, nem akarták észrevenni a szépséges színésznő apró „félresiklását”.

Képek egyebek mellett ITT.

(Az elővarázslásukhoz egy kis ügyesség szükséges.)

 [[insta1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás