Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sáfrány Emese mellei csibész módon kacsingatnak mindenkire, aki bámulja őket

Sáfrány Emese mellei csibész módon kacsingatnak mindenkire, aki bámulja őket

Színes

Sáfrány Emese mellei csibész módon kacsingatnak mindenkire, aki bámulja őket

Színes

Promotions 21:41

Lehetetlen nem bámulni az expornós Sáfrány Emese formás melleit.

Sáfrány Emese már régóta nem pornószínészként tevékenykedik, már csak légtornászként tevékenykedik, emellett főállású édesanya, mióta kisfia, Noel megszületett. Sajnos a gyönyörű anyuka már egyedül neveli gyermekét, ugyanis nemrég szakított korábbi párjával, aki egyben a kisfiú édesapja is.

Persze biztos nagyon sokat segít neki a családja, no meg persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Emesére nemrég újra rátalált a szerelem, összejött TNT Intivel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Az újdonsült páros mostanában tett egy romantikus látogatást a gyulai várban, ahol egy aranyos, közös képet is csináltak magukról.

Emese követőinek feltűnhetett, hogy az expornós légtornász egy ideje eltűnt a közösségi oldalról, nemigen rakott ki új posztokat, de most megtörte a csendet, és egy dögös villantással adott magyarázatot az utóbbi napokra.

„Az utóbbi időben kicsit el vagyok tűnve, de ennek semmi különös oka nincs, egyszerűen csak annyi, hogy dolgozom és a szabadidőmben pedig a magánéletemre koncentrálok. (Ez a kép a tegnapi forgatáson készült, aminek a részleteit, hamarosan elárulom)”

- írta a bejegyzéséhez Sáfrány Emese, aki egy olyan képet mellékelt a posztjához, ami egy lehetetlen küldetés elé állítja a férfiakat.

Valószínűleg nagyon sokan vannak, akik rögtön Emese melleire tapasztják a tekintetüket, amiket alig takar a rózsaszín felső.

Borítókép: TV2 Play