promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két expornós, Sáfrány Emese és Mia Khalifa is megvillantotta a csábító melleit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén pedig jöhet egy aktív felnőtt filmes, vagyis Abella Danger.

Sáfrány Emese ugyebár azért volt rengeteg helyen a címlapokon anno, mert összejött a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel. Ezt a tényt jelenleg nem lehet kikerülni, mivel a zenész is szerepel a friss nyaralós fotón, amin megcsodálhatjuk az egykori felnőtt filmes kebleit. Elővettünk azért néhány régi képet is, amin Emese már magányosan villant.

Mia Khalifa már régen hátat fordított a pornózásnak, de még mindig ő az egyik legkeresettebb színésznő az interneten. Mindössze néhány filmet forgatott, amiket már eléggé megbánt. Szeretné, ha az emberek nem a múltja miatt emlékeznének rá, de az internet népét nehéz ebben jobb belátásra bírni. Az influenszer továbbra is imádja megmutatni a testét, de csak a határokon belül.

Abella Danger igazán felkapott felnőtt filmes a különböző megosztókon. Közben nem hanyagolja el az Instagram oldalát sem, ahol már 9,3 millió követője van. Abella mindig olyan pózokba vágja magát, ami bárkinek be tudja indítani a fantáziáját. Most éppen egy csipkés fehérneműben telefonálhat.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás