promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hajszálnyi hiányzik, hogy Dua Lipa csodás mellei ne kerüljenek elő – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Eva Longoria is nagyon odatette magát egy fekete bikiniben.

Két év kihagyás után ismét dübörög Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget, aminek az egyik sztárfellépője Dua Lipa volt. Az énekesnő óriási bulit csinált, ráadásul ő tudta összehozni a fesztivál egyetlen teltházas napját, ezzel beelőzve Justin Biebert is. Dua Lipa nem az utolsó pillanatban érkezett meg Magyarországra, így arra is szánt időt, hogy kicsit felfedezze a nyári napsütésben a budai várat, valamint a környékét. Most újra olyan fotókat tett közzé, amik igazán nagy forróságot fognak okozni. A falatnyi melltartókból csoda, hogy nem látszódnak ki a melli.

Eva Longoriát tényleg a fél világ ismeri - a Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő leghíresebb szerepe Gabrielle Solis karaktere az ABC csatorna sorozatában, a Született feleségekben. A sztár imádja fürdőruhában megmutatni magát, ezért is szokott mindig feltűnni a válogatás rovatunkban. Most újra elhagyta az egyrészest és bikiniben tündököl.

A válogatásunk végén érkezzen Josefine Forsberg, aki a bűbájos szőkeségével le se tagadhatná, hogy Svédországban született. Persze ő is jobban szereti, ha a napsütésben mutathatja meg a tökéletes testét. Forsberget az Instagramon már több, mint 1 millióan követik, és aki szeretné ennél is lengébb öltözetben látni, az a hivatalos honlapján fizethet elő a képeire.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás