promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese mellei csibész módon kacsingatnak mindenkire, aki bámulja őket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehetetlen nem bámulni az expornós Sáfrány Emese formás melleit.

Sáfrány Emese már régóta nem pornószínészként tevékenykedik, már csak légtornászként tevékenykedik, emellett főállású édesanya, mióta kisfia, Noel megszületett. Sajnos a gyönyörű anyuka már egyedül neveli gyermekét, ugyanis nemrég szakított korábbi párjával, aki egyben a kisfiú édesapja is.

Persze biztos nagyon sokat segít neki a családja, no meg persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Emesére nemrég újra rátalált a szerelem, összejött TNT Intivel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Az újdonsült páros mostanában tett egy romantikus látogatást a gyulai várban, ahol egy aranyos, közös képet is csináltak magukról.

Emese követőinek feltűnhetett, hogy az expornós légtornász egy ideje eltűnt a közösségi oldalról, nemigen rakott ki új posztokat, de most megtörte a csendet, és egy dögös villantással adott magyarázatot az utóbbi napokra.

„Az utóbbi időben kicsit el vagyok tűnve, de ennek semmi különös oka nincs, egyszerűen csak annyi, hogy dolgozom és a szabadidőmben pedig a magánéletemre koncentrálok. (Ez a kép a tegnapi forgatáson készült, aminek a részleteit, hamarosan elárulom)”

- írta a bejegyzéséhez Sáfrány Emese, aki egy olyan képet mellékelt a posztjához, ami egy lehetetlen küldetés elé állítja a férfiakat.

Valószínűleg nagyon sokan vannak, akik rögtön Emese melleire tapasztják a tekintetüket, amiket alig takar a rózsaszín felső.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás