promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett végre megmutatta a sérült lábait, így néz ki most a valóságshow-szereplő műtéti hege
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyári balesetéből szerencsére elég gyors a felgyógyulása.

Júliusban robbant a hír, hogy néhány magyar celeb alaposan pórul járt egy teaszeánsznak nevezett összejövetelen. Az elfogyasztott ayahuasca-főzet a Való Világból megismert Béres Anettre hatott a legrosszabbul, akinek súlyos hallucinációi támadtak, és emiatt menekülésbe kezdett, ámokfutása pedig súlyos csonttörésekkel ért véget.

Az egykori valóságshow-szereplő nem titkolja a történteket, részletes alapossággal számolt be a kis híján végzetes esetről, amely után valóban életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A 41 éves médiahírességnek eltört jó pár bordája, a sarokcsontja és egy gerinccsigolyája is.

Anett szerencsére remekül halad a gyógyulással, és ezt is dokumentálja követői előtt az Instagramon. Sokan lehettek kíváncsiak arra, hogyan nézhet ki például a csúnyán megsérült lába, és a hajdani Való Világ-sztár most ezt is megmutatta.

„A nagy kérdés, hogy baleset után mikor kezdjük a gyógytornát, és meddig fog tartani?! Nos, erről eltérőek a vélemények! Engem már a kórházban tornáztattak, itthon pedig természetesen azonnal folytattam @m.mius segítségével! Nagyon sokan írtatok, meséltetek nekem a saját baleseteitekről, ami megtisztelő számomra! Azt tapasztaltam az elmondottak alapján, hogy aki később kezdi a tornát, annak tovább tart a felépülés!”

– posztolta ki nemrég Anett, aki szinte napról napra jobban van. Az eddig keveset mutatott lába sem tűnik borzasztónak, és – ami még fontosabb – már elég magabiztosan képes állni rajta. Persze a gyógytornához, rehabilitációhoz neki sincs mindig kedve, de akkor is erőt vesz magán, ha kicsit inkább lustálkodni szeretne.

A gyógyulását alighanem segítette, hogy a közelmúltban régi ismerősével, Milóval is összefutott. Együtt szerepeltek a Való Világ 3. részében, amelyet az akkor 18 éves Gyukin Milovan nyert meg, sőt ő volt az, aki Anettet is hazaküldte a villából, de emiatt persze nincs harag közöttük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás