promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reninek már a fürdőruhás képe is botrányt keltett, míg Schobert Lara kihívó megjelenését Rubint Réka sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  Schóbert Lara / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten.

Tolvai Reni az egyik leginkább megosztó magyar celebnek számít, akit gyakran ér kritika a kinézetét illetően. Persze, az énekesnő már többször is kijelentette, hogy nem érdeklik a testét érintő negatív kommentek, mert remekül érzi magát a bőrében. A legutóbbi fürdőruhás képe szokás szerint tetszést és gyűlölködést egyaránt kiváltott a követőiből, és most ki-ki maga eldöntheti, hogy ő melyik csoportba kíván tartozni:

Nem múlhatott el a hét Schobert Lara nélkül sem, bár a fitneszporonty ezúttal kissé reklámízű posztokkal lepte meg rajongóit. Szerencsére mindegyikben feszülős sportruhában látható, ami részben kárpótolta a férfiakat, ugyanakkor az édesanyja sem hagyta szó nélkül a látottakat:

Javában zajlik az X-Faktor nevű tehetségkutató is az RTL-en, ahol ha éppen nem a versenyzők, akkor a zsűritagok csinálják a fesztivált. Az utolsó válogató adás végén beleshettünk a Táborba is, és megláthattuk, ahogy Herceg Erika vérig sértődött. Sőt a kilépéssel fenyegetőzött, itt pedig megnézhető, hogy beváltotta-e az ígéretét:

Erzsébet királynő halála után új szelek fújdogálnak a Brit Birodalom megmaradt részében. III. Károly kemény kézzel látott neki az átalakításnak, például szűkítette azon családtagok körét, akik a királyt helyettesíthetik. Jelképes, de súlyos lépéssel üzent a folyton renitenskedő Harry hercegnek, és feleségének, Meghan Markle-nak is:

Bár a Marvel-rajongókat nem nyűgözte le a She-Hulk című sorozat, a róla szóló cikkünket rengetegen elolvasták. A fiaskó persze nem a főszerepet alakító Tatiana Maslany hibája, a 37 éves kanadai színésznő kifejezetten jól mutat a zöld hölgy szerepében. A való életben azonban teljesen más arcát mutatja – hogy slamposabbat vagy természetesebbet? Íme:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás