Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A ruha alól kibuktak a combok és a mellek, hatalmasat villantott a techmogul izgatóan szép barátnője

A ruha alól kibuktak a combok és a mellek, hatalmasat villantott a techmogul izgatóan szép barátnője

Színes

A ruha alól kibuktak a combok és a mellek, hatalmasat villantott a techmogul izgatóan szép barátnője

Színes

Promotions 12:12

Jeff Bezos 52 éves párja ismét kihívóan öltözött fel.

Az amerikai Amazon cég dollármilliárdos vezére, Jeff Bezos 55 évesen döntött úgy, hogy elválik feleségétől. A válást meglepően gyorsan le is zavarták három éve, és utána az is kiderült, hogy a kopasz techmogul máris becsajozott.

Választottja a most 52 esztendős tévés személyiség Lauren Sanchez lett, akivel azóta is harmonikusnak tűnő kapcsolatban él. A napokban például romantikus randivacsorán vettek részt a kaliforniai Malibuban, ahová a hölgy bombasztikus öltözékben érkezett.

Sanchez nem fukarkodott a bájaival, hiszen a csillogó mintás, fekete, pánt nélküli ruha a formás melleinek és combjainak csupán a felét takarta el. A hölgy elképesztő formában van, és egyre kevésbé csodálkozunk azon, miért nem egy kikent-kifent cicababát választott Bezos inkább helyette.

A lesifotósoknak akkor sikerült lekapniuk a párt, amikor azok éppen távoztak az étteremből, és a kocsijukra vártak. Sanchez nem zavartatta magát, vidáman trécselt a párjával, és amikor egyszer a bal lábát felhúzva a cipőjét is megigazgatta, kis híján a ruhája alá is be lehetett pillantani.

A kapcsolatuk sokkal harmonikusabb, mint Bezos exfeleségéé, hiszen éppen a napokban érkezett a hír, hogy az 52 éves MacKenzie Scott már el is vált 5 esztendővel fiatalabb tanár férjétől, a házasságuk mindössze egy évig állta ki a próbát. Pedig a nő előtte 25 évig élt együtt az Amazon-főnökkel, szóval nem az a csélcsap típus.

A romantikus vacsoráról távozó Sanchez kapcsán az amerikai bulvársajtó nem felejtette el kiemelni, hogy a ruháját díszítő csillogó minták valójában drágakövek voltak, de a hölgy Aviator napszemüvege sem egy olcsó darab. Bezos viszont szokás szerint a fekete farmer-póló kombinációra szavazott a maga részéről. A japán étteremben egy-egy fogás nagyjából 100 dollárba (bő 40 ezer forintba) kerül.

Képek ITT.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria