promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A ruha alól kibuktak a combok és a mellek, hatalmasat villantott a techmogul izgatóan szép barátnője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jeff Bezos 52 éves párja ismét kihívóan öltözött fel.

Az amerikai Amazon cég dollármilliárdos vezére, Jeff Bezos 55 évesen döntött úgy, hogy elválik feleségétől. A válást meglepően gyorsan le is zavarták három éve, és utána az is kiderült, hogy a kopasz techmogul máris becsajozott.

Választottja a most 52 esztendős tévés személyiség Lauren Sanchez lett, akivel azóta is harmonikusnak tűnő kapcsolatban él. A napokban például romantikus randivacsorán vettek részt a kaliforniai Malibuban, ahová a hölgy bombasztikus öltözékben érkezett.

Sanchez nem fukarkodott a bájaival, hiszen a csillogó mintás, fekete, pánt nélküli ruha a formás melleinek és combjainak csupán a felét takarta el. A hölgy elképesztő formában van, és egyre kevésbé csodálkozunk azon, miért nem egy kikent-kifent cicababát választott Bezos inkább helyette.

A lesifotósoknak akkor sikerült lekapniuk a párt, amikor azok éppen távoztak az étteremből, és a kocsijukra vártak. Sanchez nem zavartatta magát, vidáman trécselt a párjával, és amikor egyszer a bal lábát felhúzva a cipőjét is megigazgatta, kis híján a ruhája alá is be lehetett pillantani.

A kapcsolatuk sokkal harmonikusabb, mint Bezos exfeleségéé, hiszen éppen a napokban érkezett a hír, hogy az 52 éves MacKenzie Scott már el is vált 5 esztendővel fiatalabb tanár férjétől, a házasságuk mindössze egy évig állta ki a próbát. Pedig a nő előtte 25 évig élt együtt az Amazon-főnökkel, szóval nem az a csélcsap típus.

A romantikus vacsoráról távozó Sanchez kapcsán az amerikai bulvársajtó nem felejtette el kiemelni, hogy a ruháját díszítő csillogó minták valójában drágakövek voltak, de a hölgy Aviator napszemüvege sem egy olcsó darab. Bezos viszont szokás szerint a fekete farmer-póló kombinációra szavazott a maga részéről. A japán étteremben egy-egy fogás nagyjából 100 dollárba (bő 40 ezer forintba) kerül.

Képek ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás