promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Jennifer Aniston zuhanyzás közben mutatta meg tökéletes alakját és csodálatos fürdőszobáját is, elképesztő látvány
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston videója valami elképesztő hangulatos.

Attól eltekintve, hogy a sztárok a közösségi média megjelenéseik nagy részében valamit hirdetnek, néha bizony meglepően sokat mutatnak meg saját otthonukból is, amely a reklámoktól eltekintve így is nagyon érdekes lehet. A Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendő Jennifer Aniston nem az a típus, aki szétposztolná az Instagram-oldalát, ő ritkábban tesz fel csak kontentet, képeket vagy videókat, ám akkor azok mindig többet mutatnak, mint a Jóbarátok sztárját.

Most éppen egy samponreklám közben csodálhatjuk meg őt, illetve ingatlanának egy lenyűgöző részét is. A videó bemutatja jó nagy látószögből a sztár fürdőszobáját is, ami egy elképesztően menő hely, talán a lakása egyik leghangulatosabb része, amely félig-meddig nyitott is. Az egyik fala pedig teljesen üvegből van, így pedig pazar kilátás nyílik a gyönyörű kertjére is.

Ráadásul az egészben az a jó, ha délután fürdik, akkor a napsugarak adnak természetes fényt a szobában.

A csúcsházról amúgy több újságban is megjelentek már cikkek. Az ingatlan amúgy a Los Angeles-i Bel-Air-ben található, amely az egyik legnevesebb gazdagkörnyék, hiszen korábban itt árulták például a világ legdrágább ingatlanát is. Jennifer Aniston sem kis pénzért vásárolta a pazar környezetben elhelyezkedő házát, hiszen 21 millió dollárt költött rá még 2011-ben. A Hellomagazine oldalán láthattok még több képet az ingatlanról.

És íme Jennifer Aniston elképesztő videója, amelyben megmutatja formás idomait is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás