promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coming outolt az X-Faktor kebelcsodája: „Férfi és női partnerekkel is voltam”
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az igazság Mardoll szexuális beállítottságáról.

Az X-Faktor éles nyelvű rapper-énekese, Catherine Dederick még nyár közepén szakított előző párjával, Hadas Alfréddal. Mardoll elmondása szerint bár a zenében hamar megtalálták a közös hangot egykori szerelmével, a magánéletben már sok nehézség adódott, ami végül a szakítást eredményezte.

Azonban úgy tűnik, hogy Mardollra ismét rátalált a szerelem, ugyanis nemrég közös képet posztolt a TV2 riporterével, Budavári Fülöppel, amin elég érzékin simulnak egymáshoz. Az előadó Insta Story-jában valaki meg is kérdezte, hogy együtt vannak-e, de nem adott erre választ.

Mardollnak nagyon sokfajta kérdést tettek fel a követői: volt, aki megkérdezte, hogy hozzá menne-e feleségül, volt, aki kedvenc étele felől érdeklődött, de akadt olyan is, aki arra volt kíváncsi, hogy van-e a rappernek saját pornófilmje.

Az egyik követő viszont azt kérdezte tőle, hogy ő is LMBTQ-tag vagy csak elfogadja őket; mire Mardoll megdöbbentő választ adott:

„Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz. Az érdekel, aki vagy, és nem a nemiszervek”

Catherine Dederick tehát hivatalosan is coming outolt a közösségi oldalán, és őszintén beszélt biszexuális beállítottságáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás