promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mardoll végre elárulta az igazságot a melleiről, ezen a fél ország meg fog lepődni
Borítókép:  youtube.com/Gold Record Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Dederick, vagyis Mardoll nem kertel, ha a melleiről van szó.

Az utóbbi hónapokban a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick lánya, Catherine Dederick is hatalmas sztár lett Magyarországon, hiszen az emberek már azóta a vonzó megjelenéséről és az ellenállhatatlanul nőies kisugárzásáról beszélnek, mióta az X-Faktor előző évadában Mardoll néven forrósította fel a színpadot kifejezetten bevállalós ruhakölteményekben.

Catherine Dederick nemrég szakított a pasijával, a Sztárban sztár leszek! című műsorból ismert Hadas Alfréddal, és úgy tűnik, hogy máris sikerült ismét bepasiznia a hírességnek, ugyanis a közösségi oldalán tartott egy rövid kérdezz-feleleket, ahol megkérdezték tőle, hogy milyen szinglinek lenni, ő pedig megkérdezte sokat sejtető módon: „ki mondta, hogy szingli vagyok?” – de nem ez volt az egyetlen izgalmas dolog, amit Mardoll mondott.

Volt, aki kifejezetten bátor, már-már talán túlzottan intim kérdést tett fel Catherine Dederick-nek, aki a tőle megszokott határozottsággal és őszinteséggel válaszolt mindenre – így egyebek között arra is választ kaptunk, hogy vajon „műmellei” vannak-e:

„Igen! Mű! És? Mi van vele?”

A válasz során még ő is szóvá tette, hogy már rengetegen kérdezték meg tőle ezt, szóval minden bizonnyal nem kicsit lehet frusztráló neki, hogy folyton a keblei természetességéről érdeklődnek az emberek. Hozzá kell tenni, hogy az egyesek számára meglepő válasz ellenére Catherine Dederick egyáltalán nem tartozik senkinek sem magyarázattal a kebleivel kapcsolatban, hiszen az ő teste, amivel azt csinál, amit akar – a rajongói visszajelzések alapján pedig rengeteg embernek bejön a kinézete.

Illusztrációnak íme egy kép arról, hogy nézett ki Mardoll az idei Sziget Fesztiválon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás