Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jáksó László úgy lealázta Sebestyén Balázst, hogy rögtön címlapra került vele

Jáksó László úgy lealázta Sebestyén Balázst, hogy rögtön címlapra került vele

Színes

Jáksó László úgy lealázta Sebestyén Balázst, hogy rögtön címlapra került vele

Színes

Helmeczi Benjamin 09:09

Jáksó László visszatért, és keményen kiosztotta Sebestyén Balázst.

Jáksó László jó ideje visszavonult a médiától, azóta informatikusként dolgozik. A Heti Hetes egykori műsorvezetőjének gyökeresen megváltozott az élete, nemrég elvette feleségül szíve választottját, és azóta is boldogan éli a mindennapjait. Elmondása szerint egyáltalán nem hiányzik neki a tévé és a rádió, visszavonulásának okairól Ábrahám Róbert YouTube-on látható, Talk44 című műsorában beszélt.

„Az egyik, hogy 54 éves vagyok, ennyi idősen az ember nem tudja ugyanazokat a vicceket hitelesen sütögetni, és ugyanazt a stílust sem tudja képviselni, de stílust váltani sem nagyon lehet a médiában. A másik ok, hogy nemcsak én léptem hátra, hanem a média is otthagyta az összes olyan embert, aki körülbelül velem egy időben létezett benne”

Bár már nem tevékenykedik a médiában, kiemelt figyelemmel követi, hogyan alakulnak a dolgok a szakmában, és megvan a véleménye mindenkiről. Úgy véli, ma már nincsenek igazi műsorvezetők, akikért a Vitray-féle televíziózás idejében a nézők még bekapcsolták a tévét. Kiemelte például Havas Henriket, akivel annak idején együtt dolgozott a Heti Hetesben.

„Havas egy hülye, egyem a szívét. Én nagyon kedvelem azóta is, de lássuk be, ő hülye”

Kemény szavak, de Havas Henrikkel még mindig kíméletesebben bánt, mint Sebestyén Balázzsal. A Nyerő Páros műsorvezetője sokkal durvább beszólást kapott.

„Vitray Tamás elmélete szerint, ha egy nagy szőrös s*gget mutatnának a televízióban, nyilván felháborodnának az emberek. Jönnének a levelek, telefonok. Kinn tartaná a tévé egy-két-három hónapig... és elfogynak a levelek. Még kinn tartja a tévé egy évig, majd leveszi. Ugyanaz a levéláradat jönne, csak azzal, hogy hol a s*ggünk”

- fogalmazott Jáksó László. A teljes beszélgetést alább hallgathatjátok meg.

Borítókép: rtl.hu