promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered? Így néz ki most 53 évesen Jáksó László, akit egykor minden héten láthattunk a tévében Magyarországon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jáksó László sokat változott az évek alatt.

Jáksó Lászlót több millióan aismerik Magyarországon, hiszen a televíziózás egyik csúcskorszakának meghatározó részét töltötte a képernyőinken, ő volt sokáig a Heti Hetes című műsor műsorvezetője. De sokan a rádióból is ismerhetik őt, hiszen többek között a Kossuth Rádióban, a Danubius Rádióban és a Class Fm-nél is dolgozott. az utóbbi időben nagyon sokat cikkeztek róla a lapok, elsősorban arról, hogy titokban házasodott meg még négy évvel ezelőtt.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy civil hölgyet választott, és azt is szerette, hogy ez így maradjon, tehát nagyon sokat nem szeretett volna beszélni a nyilvánosság előtt szíve választottjáról. Egészen mostanáig, ugyanis nemrégiben a YouTube-on Palik László műsorában többet is elárult szerelmükről.

Megtudhattuk többek között azt is, hogy már húsz éve ismerték egymást, de sokáig nem is gondolták volna, hogy több is lehet ebből barátságnál. Mág a danubius Rádói egyik műsorában ismerkedtek meg, amikor a hölgy a 17 éves lány betelefonált a műsorba. A lány humora pedig azonnal megtetszett Jáksó Lászlónak.

Jáksó amúgy manapság programozással foglalkozik, a YouTube-on megnézhető műsorban pedig többek között arról is beszélt, hogy a médiában eltöltött időszakából a Heti Hetes című műsorra a legbüszkébb.

Íme a vele készült, nagyon érdekes beszélgetés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás