promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika melleiben benne van az X, csak úgy dagadnak a büszkeségtől
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika mellei is felkészültek az X-Faktor táborára.

A héten rendkívüli változás lesz az X-Faktorban. Az elmúlt 12 évben megszoktuk már, hogy a Tábor adásait egy hétvégén adják le. Azonban az RTL Klub váratlan döntést hozott, és megtörte ezt a több, mint egy évtizedes hagyományt.

Ahogy azt az adás reklámvideójában láthatjuk, a Táborban rengeteg feszültséget és vitát láthatunk majd a mentorok között, és ez annak köszönhető, hogy az idei évben már nincsenek csapatok. Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci, és Puskás-Dallos Peti küzdeni fognak minden egyes versenyzőért, akiket magukkal akarnak vinni a mentorházba. Emiatt Herceg Erikánál ismét el fog törni a mécses, hiszen ahogy az alábbi képsorokban láthatjuk, ketten is összefognak ellene, és így nem tudja elvinni azt az énekest, akit szeretne.

Herceg Erika egy igen merész ruhát viselt az X-Faktor Válogatói alatt, de a Táborban még ennél is extrémebb szettben lesz látható. Az ukrajnai magyar énekesnő egy narancssárga ruhát visel azokon a fotókon, amelyek a Tábor alatt készültek róla, és amiket nemrég a közösségi oldalára posztolt ki. Kétségtelen, hogy ez a szett nagyon sokat megmutat Erika formás alakjából, ráadásul a felső része olyan mélyen kivágott, hogy teljesen belátni méretes mellei közé.

Sokak szerint az énekesnő elképesztően jól néz ki, ezeknek az embereknek minden bizonnyal óriási örömöt fog okozni ez a televíziós villantás; igaz, az e heti adásban még egy zöld ruhában lesz látható. Az alábbi képeknél ne felejtsetek el lapozni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás