promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnsonnak 2,5 évet kellett várnia arra, hogy elbúcsúzhasson a hirtelen elhunyt édesapjától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson már több éve elveszítette az édesapját, de csak most élhette át azt, amire akkor nem volt lehetősége.

Mi sem bizonyítja jobban Dwayne Johnson népszerűségét, mint hogy jelenleg is fut Amerikában egy sorozat, ami az ő életéről szól. A Young Rock című komédia széria több idősíkban mozog, így jobban megismerhetjük a színészt, aki kifejezetten bonyolult kapcsolatot ápolt az édesapjával, Rocky Johnsonnal, az ismert pankrátorral – miatta lett amúgy ő is pankrátor, ez pedig megalapozta a későbbi karrierjét is.

A Young Rockban Joseph Lee Anderson alakítja Dwayne Johnson édesapját, de hiába készítik éppen a széria 3. évadát, eddig még sosem találkoztak. Most viszont összejött a dolog, ez pedig érzelmileg nagyon katartikus volt a világsztár számára, hiszen a színésztársa olyan jól hozza Rocky Johnsont, hogy emiatt teljesen úgy érezte, hogy a saját, 2020 januárjában elhunyt apukájával beszél.

Dwayne Johnson megosztotta a követőivel, hogy az édesapja hirtelen halt meg, így sajnos nem volt alkalma elbúcsúzni tőle, de a Joseph Lee Andersonnal való találkozása furcsa módon alkalmat adott neki erre, ráadásul egy olyan dolgot is megtehetett végre, amit eddig még soha: sétálgathatott, és beszélgethetett egyet az apukájával.

Egészen szomorú, hogy erre sosem volt lehetősége Dwayne Johnsonnak, amíg élt az édesapja. Ebből is látszik, hogy valóban bonyolult volt a kapcsolatuk, de ez érthető, hiszen Rocky Johnson elhagyta a családot, ez pedig nagyon megviselte a később világsztárrá cseperedő fiát, akinek nagy szüksége lett volna pár atyai tanácsra, mikor nem találta a helyét a világban.

Itt lehet megnézni a nagy pillanatot amikor Dwayne Johnson és az édesapját játszó Joseph Lee Anderson találkoztak egymással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás