promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüliek felderítőit észlelték több helyen is, egy szervezet szerint totális invázióra készülhetnek a Földön
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ufóészlelések 98 százalékára mindig van valamilyen hétköznapi magyarázat.

Az emberiség lassan elfogadja azt a gondolatot, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és létezhetnek a miénktől eltérő, fejlettebb civilizációk is. Néhányan úgy vélik, hogy az idegenek már köztünk vannak, és nem barátságos szándékkal közelednek felénk.

A BUFORA, vagyis a britek ufókutató egyesülete nemrég arról adott hírt, hogy tudomásuk szerint tenyérnyi méretű „marslakók” érkeztek a Földre, akik egy földönkívüli haderő felderítői lehetnek.

A nagyjából 15 centis idegenek célja a bolygónk elfoglalása, amiben akár lehetne is értelmet keresni, hiszen a hozzánk képest tizednyi méretű lények számára a mi planétánk meglehetősen élhető volna, nem fenyegetné őket a túlnépesedés, vagy a nyersanyagokból való kifogyás veszélye.

A BUFORA abból következtet a közelgő invázióra, hogy néhány tagjuk észlelte is az apró humanoid idegeneket. Egy nő szerint például ugyanúgy aránytalanul nagy fejük van, mint a szürke vagy zöld ufóknak, azzal a különbséggel, hogy ezek pöttömnyiek.

„Mindez úgy hangzik, mintha előre küldtek volna néhány felderítőt, a következő lépés így akár egy teljes invázió lehet”

– festette az ördögöt a falra a brit egyesület egyik ufóhívője. Ő maximálisan hisz az említett szemtanú szavainak, bár a névtelenségbe burkolózó hölgy ennél többet nem mert elárulni, arra hivatkozva, hogy fél a földönkívüliek megtorlásától.

A BUFORA statisztikái szerint tavaly csak az Egyesült Királyságból 259 idegen- és ufóészlelést jelentettek számukra. Józan ésszel azért hozzátették, hogy ezek 98 százalékára mindig szokott lenni valamilyen hétköznapi magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás