promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi bikiniben mutatta meg bomba alakját, ami semmit sem változott azóta, hogy először énekelte el a Tinédzser l’amour-t
Borítókép:  Szandi / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő hajókirándulással ünnepelte férjével az évfordulójukat.

Pintácsi Alexandrát három évtizede mindenki csak Szandiként ismeri, az énekesnő még bőven tini volt, amikor az 1980-as évek végén berobbant a magyar popéletbe. Az örökmozgó, életvidám lányt Fenyő Miki karolta fel, és alighanem ennek is köszönhető, hogy máig ő a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon.

Az eleinte piros svájcisapkában hódító Szandi a Tinédzser l’amour és a Szerelmes szívek című tinislágerekkel érte el legnagyobb sikereit. Mindössze 16 évesen jött össze Bogdán Csabával, az Első Emelet együttes oszlopos tagjával, akivel így már kereken három évtizede vannak együtt, hiszen az örökifjú énekesnő idén júliusban ünnepelte a 46. szülinapját.

Újabban ismét Fenyő Mikivel koncertezik, akivel négy lemez után, 1993-ban ért véget a munkakapcsolatuk. Utána a férje, Csaba lett a producere, de Szikora Robi is előrébb lökdöste kicsit a karrierjét.

Az 1999 óta házasságban élő Szandi szeptember közepén szakított egy kis időt arra, hogy a párjával megünnepelje az eddig együtt töltött három évtizedet. Egy romantikus hajóútra fizettek be, amit az énekesnő Instagram-posztjai révén mi is figyelemmel kísérhettünk.

A szőkésbarna szépség egészen fantasztikus ruhákba bújt, amelyet tökéletesen kirajzolták bomba alakját. Szandi lényegében semmit sem változott azóta, hogy tinédzserként megismerhettük, amit a fürdőruhás képe is bizonyít.

Az egyik fotóján ugyanis korallszínű bikiniben domborít, és nyugodtan letagadhatna akár több évtizedet is. A háromgyerekes anyuka hasa, combja és mellei egészen elképesztőek, Szandi ritka szerencsés, hogy ilyen géneket örökölt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás