promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi 22 éves lánya bikinis fotókon mutatta meg bombasztikus alakját
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bogdán Blanka egyszerre dögös és gyönyörű ezeken a fotókon.

Szandi 22 éves lánya, Blanka le sem tagadhatná az édesanyját. Amellett, hogy neki is impozáns énekhangja van és komoly rajongótáborral rendelkezik, egy igazi természetes szépség. Bár örökölte Szandi énektudását, egyelőre nem érez késztetést, hogy ő is ezen az úton induljon el.

Sőt, Blanka úgy döntött, hogy itthagyja Magyarországot, és inkább a tengerentúlon, az Egyesült Államokban próbál szerencsét. Azóta is au pairként tevékenykedik, vagyis egy külföldi család tagjaként, minőségi életszínvonalon élve segíti az őt fogadó családot a házi munkában, és a gyermekek is foglalkozik.

Blanka annak ellenére hagyta el Magyarországot, hogy a családja mellett itt van a szerelme is, ráadásul a költözés előtt felvételt nyert egy itthoni egyetemre. A 22 éves lány azóta sem bánta meg a döntését, nagyon jól érzi magát Amerikában. Blanka rendszeresen oszt meg képeket a közösségi oldalán, melyek között nagyon sok bikinis kép is szerepel. Szandi gyönyörű leánygyermeke legutóbb a Bahamákon készített magáról tengerparti képet, előtte pedig Mexikóban mártózott meg a tengerben; sőt, még Jamaicán is fürdőzött egy jót. Most ezekből a bikinis fotókból állítottunk össze egy kis válogatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás