promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Somló Tamás özvegye nekiment Berki Mazsinak - vége lesz valaha a támadásoknak?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, mindenki fogást tud találni Mazsin.

Az elengedés, illetve a gyászolás egy nehéz téma, és mindenkinek van egy elvárása és egy nézőpontja ezekkel szemben. S mivel mindenkinek van saját véleménye, tapasztalata, így hajlamosabbak vagyunk ítélkezni azok felett, akik nem úgy gyászolnak, akik nem úgy élnek egy haláleset után, mint ahogyan mi. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a mi módszerünk a legjobb, hogy a mi érzéseink a legőszintébbek, a mi kapcsolatunk a legigazibb, és mindenki más csak igazából megjátssza magát.

Mindenki máshogyan szeret, máshogyan ragaszkodik, mást vár el a párjától és másképpen is fog gyászolni. Van, aki összeomlik és többé sosem fog újranyítni senki felé. Van, aki lecseréli a ruhatárát a feketére, mert úgy hiszi, így tudja a legjobban kifejezni azokat az erős érzelmeket, amiket az elhunyt iránt érzett. Van, aki belül éli meg, kifelé pedig látszólag ugyanúgy folytatja az életét. Van, aki x időn belül újraházasodik, mert „nem hitte volna, hogy még egyszer rá fog találni, de másodszorra is rátalált a szerelem."

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy kapcsolat csak és kizárólag két ember dolga: azoké, akikről szól. Bármennyire x és y a nyilvánosság előtt élik az életüket, a belső valódi személyiségüket, az egymáshoz fűződő igazi kapcsolatukat, a saját traumáikat és az ezeken való munkát, soha nem fogjuk látni. Jelen esetben legyen ez a #Berkiék. Kívülről azt látjuk, hogy Berki Mazsi eltemette a férjét, sírt pár hetet és hónapot a kamerák előtt, majd mint valami villámcsapásra, átkapcsolt boldog és kiegyensúlyozott és ragyogó özvegyasszonnyá, akinek közben lett egy új szerelme, a luxus Zoltán.

@berkimazsi Living with my Sister is so much fun A derekamnak biztos nem tesz jót de mi jót nevettünk (A videó megosztása engedélyköteles) #livingtogether #lovemysister #bestsister ##egylazacsutortokeste##agyerekmaralszik##koszonomhogyvagynekem

Természetesen az emberek nem saját maguktól kezdik el egy esős nap kibeszélni Berki özvegyét, hanem Mazsi tesz róla, hogy foglalkozva legyen vele: a minap feltett egy vidám videót a saját hivatalos Tiktok-jára, ami azonnal felkerült egy bizonyos Facebook csoportba is, ahol elkezdődött a savazós lavina. A felvételen a testvérével hülyéskednek, és Mazsi majd kicsattan a boldogságtól.

Volt, aki azt írta a videó alá, hogy reméli, két hét elég volt ahhoz, hogy Mazsi rendbe tegye a sírhelyet, mert amikor utoljára látta, nem igazán volt jó állapotban. A többség azonban ráült a szokásos megmondásokra, és a Berki-szerelmet kérdőjelezte meg, illetve még mindig aranyásónak hívta Mazsit. A kommentek között azonban a Blikk kiszúrta Somló Tamás özvegyének, Keszthelyi Gyöngyvérnek is a hozzászólását,

 „mennyire máshogy éltem meg a saját gyászomat. A mai napig nagyon nehezen viselem szeretett férjem, Tamás elvesztését és bármikor el tudom magam sírni, ha eszembe jut."

Persze Gyöngyvér is kapott hideget-meleget erre a megszólalására, mivel voltak olyanok, akik álszentnek nevezték, és szerintük neki nincs joga pálcát törni Berkiné felett, mivel az ő kapcsolata is hasonló volt az elhunyt zenésszel. Többségében azonban egyetértettek vele sőt, megvédték a Somló - Keszthelyi házasságot azzal, hogy teljesen más lapra tartozik, mint a Berki családé.

Valaki viszont árulja már el nekem, hogy legalább a celebek miért támadják egymást? Nem nekik kéne a legjobban összefogni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás