promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin gusztustalan beszólásokat kap a teste miatt, kőkeményen reagált a támadásokra Győzike lánya
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin megmutatta magát bikiniben, ez pedig a legrosszabbat hozta ki az emberekből.

Gáspár Evelint még évekkel ezelőtt a Győzike Show-ban ismerhette meg az egész ország, de azóta már sok idő eltelt, belőle pedig egy érett, felnőtt nő lett, tele célokkal és bizonyítási vággyal. Gáspár Győző lánya rengeteget fogyott az utóbbi időszakban, és természetesen nagyon büszke az elért eredményre – bár az érthető módon eléggé felhúzta őt, mikor hamisan az ő arcával próbáltak eladni pár fogyasztó terméket, amikhez semmi köze nem volt:

Gáspár Evelin nemrég Törökországba ment a párjával (akivel amúgy a TV2 Párharc című műsorában is együtt fognak szerepelni), a gyönyörű helyen pedig készített magáról pár bikinis fotót is, amiket megosztott az Instagram oldalán. Dicséretek és kedves szavak helyett viszont igazi gyűlöletcunami zúdult rá bodyshaming formájában, ugyanis nagyon megszólták őt a bőre, illetve a kinézete miatt – a híresség ezt már nem bírta szó nélkül hagyni.

„Nagyon durva, ami itt a komment szekcióba kialakult! Persze fogadjunk el mindenkit ahogy jól érzi magát, nők erősítsék/támogassák egymást 2022-es divat itt megdőlt…. A sok kritikus, megmondó ember csinálja utanám mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Először is gyerek korom óta ismertek akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam az a baj lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok ÉVEMBE, IDŐMBE, ENERGIÁMBA, PÉNZEMBE KERÜLT! Amit igen büszkén, filterek/retus nélkül felvállalok, ami manapság egy érték és ritkaság, mert persze az interneten mindenki szupermodell. De hála az Istennek én elfogadtam magam és SZERETEM magam, hogy filterek/műtétek nélkül is jól érzem magam és vállalom magam!!”

– reagált kommentben Gáspár Evelin.

Érthető, hogy Gáspár Evelin kifakadt, hiszen nagyon frusztráló lehet számára, hogy komoly nehézségek árán lefogyott, végre igazán büszke a testére és jól érzi magát a bőrében, de egyes rosszindulatú emberek még így is bele tudnak kötni pár apróság miatt, ráadásul egész gusztustalan módon. Ezek az illetők minden bizonnyal jobban tennék, ha a saját életükkel foglalkoznának, és hagynák, hogy más boldogan élje a sajátját, a szükségtelen negatív megnyilvánulások nélkül.

Itt lehet megnézni Gáspár Evelin bikinis képét, ami valamiért sokakat kiakasztott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás