promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián barátnőjének fürdőruhás képeire, és Nicole Scherzinger mini bikinijére is fél Magyarország kíváncsi volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown is levetkőzött a határokon belül, míg Török Lívia a nászútjáról posztolt.

A Pussycat Dolls énekesnője állandóan szokott posztolni bikiniben, de most olyan fotó érkezett tőle, amire szabályosan özönlöttek a lájkok. Nem is csoda, mivel Nicole Scherzinger felvette a legapróbb fürdőruhát, amit talált a bőröndjében. Őrület, de az alsó és a felső része is szinte alig takar valamit.

Szandi is bebizonyította, hogy nem fél megmutatni magát lengébb öltözetben így 46 évesen. Az énekesnő és férje egy hajón ünnepelte meg azt, hogy sok-sok éve a legboldogabbak együtt.

A válogatásban feltűnt Noor Alfallah is, aki nagyon vonzódik az idősebb pasikhoz. Ezt onnan is lehet tudni, hogy a már igencsak idős Mick Jagger után összejött Al Pacinóval is. A modellt egyáltalán nem zavarja, hogy 53 év korkülönbség van közöttük, sőt, nagyon is remekül kijön a színész legendával.

Kylie Jenner miatt is érdemes kattintani, de utána következett a sorban egy orosz modell, Alexandra Romanovna, aki utálja a melltartót és a bikinifelsőket, szóval mindig ledobja magáról, és topleszben csábít.

A bulvármédiában óriásit robbant a hír, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsanna ismét összejöttek. Pedig előbbi kijelentette, hogy ennek most tényleg vége, és csak barátok maradnak az exével. Az új nyilatkozatában persze már azt olvashattuk, hogy Zámbó Krisztián egyszerűen nem tud létezni Zsuzsi nélkül.

Nekünk sem kellett kétszer mondani, és összegyűjtöttük nektek Takács Zsuzsanna legforróbb bikinis képeit a közelmúltból.

Kim Kardashian is vetkőzött, de ő csak az üzlet miatt, mivel ismét a fehérnemű márkáját hirdette.

Millie Bobby Brown gyerekszínészként kezdte a pályáját, és a Stranger Things hozta meg neki a világhírnevet. Ő tényleg nem szokott levetkőzni, de most annyit megtett, hogy egy fehér melltartóban mutatta meg magát a rajongóknak, és dögös, kigombolt farmerben.

Őt követte az Exatlon Hungary egykori versenyzője, Török Lívia, aki a nászútját ünnepli, és többféle bikiniben is villantott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás