promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág véletlenül lenyúlta egy másik magyar előadó művésznevét
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg nem vette észre, hogy Wirág néven valaki már belekezdett a zenélésbe.

VV Virág iszonyatosan fiatalon került be a Való Világ előző szériájába. A bezártság belőle is sok mindent kihozott, de azt talán ő sem gondolta volna, hogy szerelmes lesz VV Daniba. A kapcsolatuk bővelkedett konfliktusokban, na meg erotikában.

A végén a párocska teljesen kizárta, hogy be van kamerázva minden, és annyiszor estek egymásnak, ahányszor csak tudtak. Ezzel rekordot döntöttek, mert VV Virág és VV Dani lett az duó, akik a legtöbbet hancúroztak a villába. Anno nem is volt elég egyetlen cikk, hogy bemutassuk a legjobb videóikat.

Mindenki ledöbbent, hogy VV Virág és VV Dani az RTL Klub műsora után is együtt maradt elég sok ideig. Ez azt is remekül megmutatta, hogy a szerelem nem csak a bezártság miatt alakult ki köztük. Láthattunk beteljesületlen vonzódást is, mivel VV Merci minden vágya volt, hogy VV Moh közel kerüljön hozzá. Volt náluk is intimitás, de ebből több nem lett, csak elutasítás utóbbi részéről.

Virág és Dani mindent megpróbáltak, de a tini lány úgy érezte, hogy a párja elnyomja őt, így szakítottak. Az szintén nehezítette a dolgot, hogy a családjaik abszolút nem jöttek ki jól egymással.

VV Virág tényleg igyekszik kiélvezni az élet minden pillanatát, és VV Mercihez hasonlóan belevágott a zenélésbe Wirág néven. Az első megjelenése nem is sikerült rosszul, mivel 182 ezren látták eddig a klipet YouTube-on, ráadásul a dislájkok száma is csak 1,4 ezerig kúszott fel.

„Nemsokára vesszük fel az új dalt, most megy a gyakorlás, intézkedések. Rohangálok ide-oda ,szeretnénk egy extra klippet kiadni”

- írta legutóbb Virág az Instagramon.

VV Virághoz persze illik a Wirág művésznév, csak azzal nem számolt, hogy egy magyar előadó ugyanezzel dolgozik már elég régóta, bár a profi klipjét még ő is csak nem olyan rég adta ki.

A fenti videóban Ledneczky Virágot, míg a lentiben Veres Virágot láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás