promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális paranormális jelenségek Romániában, ha erre az ösvényre lépsz, lehet teljesen máshol térsz magadhoz
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Románia nem csak egy gyönyörű ország, számos látnivalóval. Vannak olyan helyek is, ahol természetfeletti és furcsa dolgok történnek, teljesen felpörgetve a rejtély fanatikusok érdeklődését és a szkeptikusok figyelmét.

Ha véletlenül szereted a paranormális történeteket, kiválasztottunk néhány helyet Romániában, amelyeket érdemes felvenned a "bakancslistádra":

A Bucsecs-hegység

A Bucsecs-hegység Románia legtitokzatosabb helyei közé tartozik, történeteik némelyike ​​a titkos földalatti alagutakhoz, paranormális ösvényekhez és még olyan helyekhez is kapcsolódik, ahol a digitális eszközök teljesen megőrülnek.

Évek óta terjed az az információ, hogy a Bucsecs-hegységben van egy titkos földalatti alagút hálózat, és ez az egyik kedvenc témája a paranormális jelenségek rajongóinak. Míg egyesek azt gondolják, hogy ezek az alagutak az egyiptomi piramisokhoz vezetnek, mások úgy vélik, hogy titkos bázisok vannak elrejtve ezekben az alagutakban és soha senki nem tudhat róluk.

Eközben egyesek azt is mondják, hogy az alagutakat idegenek építették.

A Bucsecs-hegységnél van egy gyógyító hely, ahol az emberek azt mondják, hogy a Föld és az Ég találkozik. Egyesek azt mondják, hogy ezen a helyen, amelyről azt tartják, hogy az Omu-csúcs környékén található, az emberek megtelnek pozitív energiákkal, elfelejtik a fáradtságot, és akár meg is gyógyulhatnak, ha bizonyos betegségekben szenvednek.

Azok, akik a hegyi Jepii Mici útvonalon terveznek túrát, arra is figyeljenek, merre mennek, mert egy legenda szerint létezik egy „ösvény”, amely eltünteti az embereket. Bizonyos időjárási körülmények között, különösen nyáron, amikor sűrű köd borítja a hegyeket, a Jepii Mici útvonalon a fő ösvénnyel párhuzamosan mintegy 20 cm-es keskeny ösvény jelenik meg.

Valójában az emberek azt mondják, hogy ez az ösvény nem létezik, és akik rá mertek menni, újra megjelentek valahol a Bucsecs-hegységben, eltévedve, sőt megsérülten, vagy akár örökre eltűntek.

Van egy másik hasonló legenda, amely a Bucsecs-hegység egy másik részére, nevezetesen Valea Albára utal. A megszállott rajongók azt mondják, hogy ez egy furcsa energiákkal teli hely, amely furcsán hat a digitális eszközökre. Vannak történetek olyan turistákról is, akik Valea Albába mentek, de hirtelen magukhoz tértek valami más helyen, kilométerekre a völgytől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás