promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kikapós anyós friss húsra vágyik, rendszeresen szexpartira hívja a vejét
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A swinger életmód különös élethelyzeteket teremt.

A swinger életmód nem a féltékeny természetűek műfaja, hiszen alkalmi partnercserével jár. A swingerek szívesen járnak el külön a számukra létesített klubokba, ahol alkalmuk nyílik másokkal szexelni, természetesen a magukkal vitt párjuk tudomásával és beleegyezésével.

Egy férfi a felesége szülein keresztül szembesült ezzel a különös életmóddal, az apósa és az anyósa ugyanis masszív swingerek. Ezzel persze még nem lenne baj, viszont a heves természetű idős pár azt szeretné, hogyha ő is csatlakozna alkalmanként hozzájuk.

Minden péntek éjszaka őrült szexpartikat tartanak otthon, ahol elkelne egy-két friss hús. Az öregek érdeklődési köre nem véletlen, az anyós ugyanis fiatalon a gazdag kuncsaftok igényeit kielégítő prostituált volt, míg az após a kilencvenes években erotikus klubokat működtetett.

A jó kis családba csöppent férj a pénteki partikat egyelőre kénytelen közvetlen közelről szemlélni, amíg ugyanis el nem készül a házuk, addig a felesége szüleinél laknak. Egy meglehetősen furcsa berendezésű házban, ahol a falak izgató rózsaszínre vannak festve, és minden helyiségben süppedős, puha szőnyegek találhatók, még a fürdőszobában is. Kint medence, jacuzzi és italbár várja a szórakozni vágyókat.

A férj csak azért tanúsít birkatürelmet, mert a felesége szerencsére semmit sem örökölt a szülei kikapósságából, az anyja és apja szokatlan foglalkozásai miatt főleg a nagyanyja nevelte fel. Az viszont már a srácnak is sok volt, amikor az anyósa felajánlotta neki, hogy csatlakozhatna hozzájuk valamelyik pénteken, mert ő és az idős társai meglehetősen kívánatosnak tartják.

A feleség szerint egyszerűen el kellene engednie a füle mellett az efféle megjegyzéseket, már csak azért is, mert teljesen ingyen laknak a szülőknél már fél éve. A Daily Star című bulvárlap tanácsadója szerint persze neki is kijárna a tisztelet és a privát szféra, az anyóséknak tehát nem kellene így rányomulniuk, ha ő az egészet visszataszítónak gondolja. A pénteki partik idején talán jobb lenne házon kívül lenniük, hogy hasonló gondolatok még véletlenül se merüljenek fel senkiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás