promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor megtörte a csendet: így reagált Cinthya Dictator eljegyzésére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Viktor és Cinthya Dictator egykor egy párt alkottak, de végül más oldalán találták meg a boldogságot.

Lehet, hogy nem mindenki kedveli Varga Viktort a „furcsaságai” és a bohém élete, hozzáállása miatt, de az biztos, hogy ő egy elképesztően tehetséges művész, aki szinte bármiből, bármilyen formában képes műalkotást csinálni. A híresség jelenleg egy jurtában él, ráadásul tele van az otthona olyan dolgokkal, amiket ő maga csinált a saját kezével – ebben a cikkünkben van is egy videó a különleges helyről:

Varga Viktor rengeteg botrányt tudhat maga mögött, ezek a nagy port kavaró esetek pedig eléggé beárnyékolják a munkásságát. Viszont van egy olyan dolog a magánéletéből, ami gyakran előkerül, ha róla van szó, és ez nem más, mint a kapcsolata Cinthya Dictatorral, akivel sokáig voltak együtt, szinte izzott körülöttük a levegő, kívülről nézve nagyon összeillettek, de végül sokak meglepetésére 2018-ban szakítottak.

Az énekes egykori szerelmét nemrég eljegyezte az aktuális párja, az Anti Fitness Clubból ismert Molnár Tamás, sokan pedig egyből azon kezdtek el merengeni, hogy vajon mit szól ehhez Varga Viktor – nos, örülhetnek ezek az emberek, ugyanis most megkaptuk a várva várt reakciót.

„Láttam, hogy Cinti el van jegyezve, újra. Én voltam az első, és a Hófehér című dalt neki írtam még annak idején. Nagyon boldog vagyok attól, hogy ez most neki sikerülni fog, mert látom, hogy nagyon szeretik egymást. Láttam, jó helyeken járnak, és igazi összhang van köztük. Én szeretem őt, és szeretném, hogyha boldog lenne”

mondta Varga Viktor.

Úgy látszik, hogy a híresség még mindig szeretettel gondol Cinthya Dictatorra, ami nem meglepő, hiszen nagy szerelem volt az övék. Varga Viktorra azóta újra rátalált a szerelem, hiszen egy ideje együtt van már Liliánával, akivel hamarosan a TV2 Párharc című műsorában is szerepelni fognak – alábbi cikkünkben eláruljuk, hogy kik lesznek az ellenfeleik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás