promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M bevállalták: az egész ország láthatja őket szenvedni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyasmire vállalkozott Kulcsár Edina és G.w.M, amire eddig még soha.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata mondhatni viharosan indult még januárban, hiszen mindössze három nappal az után derült ki a dolog, hogy az egykori szépségkirálynő bejelentette, válik a férjétől, Csutitól. Ez a gyorsnak tűnő váltás nem mindenkinek tetszett, ezért az utóbbi hónapokban rengeteg támadást kaptak a kommentelőktől, de úgy tűnik, hogy ez csak megerősítette a szerelmüket, hiszen nemrég szinte egy atombomba erejével csapott le a hír, hogy máris az első közös gyermeküket várják.

Minden jel arra utal, hogy jelenleg nem is lehetne boldogabb Kulcsár Edina és G.w.M, hiszen folyamatosan szerelmes üzenetekkel bombázzák egymást a közösségi oldalaikon. Így érthető, hogy ők is bevállalták a TV2 hamarosan induló napi realityjét, a Párharc című műsort, amiben magyar sztárpárok mérkőznek meg egymással, miközben egészen durva feladatokat kell végrehajtaniuk – minden bizonnyal ez a csatorna határozott válasza az RTL-en futó Nyerő Párosra.

A Párharcot a TV2 honlapja szerint a műsorvezetésben már rutinos Stohl András vezeti majd, a versenyzők pedig ők lesznek:

  • Kulcsár Edina és G.w.M;
  • Gáspár Evelin és Varga Attila;
  • Varga Viktor és Zsembera Liliána;
  • Chris Tanoh „Csoki” és Egedi Hedda;
  • Heatlie Dávid és Heatlie Dóra;
  • Aryee Claudia Dedei „Tücsi” és Sofron István;
  • Monoki Lehel és Gyenesei Leila;
  • illetve Gaál Noémi és Bán Tamás.

Már ki is jött az első, rövid kedvcsináló a Párharchoz, amiben egyebek között azt is láthatjuk, hogy G.w.M feje a víz alá kerül, ő pedig hősiesen tűri az egész világ szeme láttára a szenvedést, miközben Kulcsár Edina aggódik érte. Ez is azt mutatja, hogy tényleg lesz pár elég kemény feladat, amik során a legnagyobb félelmeikkel kell szembenézniük a versenyzőknek – ez pedig egyet jelent azzal, hogy a nézők egy nagyon izgalmas műsort fognak kapni.

Itt lehet megnézni a hamarosan induló Párharc rövid előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás