Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, miért szakított Hódi Pamela és Tóth Bence

Kiderült, miért szakított Hódi Pamela és Tóth Bence

Színes

Kiderült, miért szakított Hódi Pamela és Tóth Bence

Színes

Helmeczi Benjamin 11:31

Tóth Bence őszintén beszélt a szakításukról.

Nem sok erénye és értelme van az RTL Klubon futó Nyerő Párosnak, mégis rengetegen követik nap, mint nap az összezárt hírességek vitáit és megpróbáltatásait; az viszont kétségtelen, hogy a műsor kiváló alapanyag a bulvároldalaknak, mert folyamatosan olyan titkok derülnek ki a sztárokról, amelyekről azelőtt egyszer sem, vagy csak érintőlegesen beszéltek a nyilvánosság előtt.

Most éppen Hódi Pamela és Tóth Bence korábbi szakítása volt a beszédtéma. Még 2020 májusában röppent fel a hír, hogy a páros útjai különváltak. Pameláék akkor a Frizibi-ben beszéltek a szakításukról, az influenszer akkor azt mondta, hogy a covid-járvány alatt Bence biztos besokallt tőle. Most a Nyerő Párosban ismét előjött ez a téma, és Tóth Bence most végre őszintén elmondta, hogy mi is történt valójában két évvel ezelőtt.

„A kapcsolatunk eleje nem volt felhőtlen. Volt a covidnál egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Ez abból adódott, hogy szerintem én akkor úgy gondoltam, hogy túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem. De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, a hit felé fordultam, és engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengendjek az életemből, hogy komolyan bele tudjak állni ebben az egészbe. Onnantól kedzve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk”

Bence nagyon hálás kedvesének, hogy mellette van, ugyanakkor hozzátette, hogy olyannak szereti, amilyen. Ezt hallgatva Pamela elsírta magát, és megköszönte a Jóistennek, hogy olyan férfivel élhet együtt, aki mellett végre nő lehet, és aki Natit is sajátjaként szereti.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria