promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela megmutatta új melleit, a szoptatás miatt feküdt kés alá
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela most először beszélt a mellplasztikájáról.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence hétfőtől a Nyerő Páros idei évadában lesznek láthatók. Az RTL Klub műsorában sok mindenre fog fény derülni a házaspárról, többek között az is, hogy Pamela nemrég egy mellműtéten esett át, aminek okairól nemrég a Blikk-nek mesélt.

„Áprilisban volt a plasztikai beavatkozásom, amit akkor szándékosan nem vertem nagydobra. Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak. Végig mellettem volt, és utána is segített. Szerencsére jól viseltem, szinte meg sem éreztem. Az eredménnyel pedig elégedett vagyok, régen éreztem magam ennyire jól a bőrömben”

Nem Hódi Pamela az egyetlen, aki a plasztikai műtét mellett döntött a szoptatás után. Nemrég publikáltunk egy rövid listát azokról a magyar sztárokról, akik hasonló okok miatt feküdtek kés alá. Erre a listára most már Pamela is felkerülhetne:

Pamela tavaly májusban hozta világra második gyermekét, Evoletet, és utána minden idejét a családjának szentelte. Elmondása szerint nem hiányzott neki sem a munka, sem a szereplés, nagyon élvezett minden percet, amit a családjával tudott tölteni. Nagyobbik gyermeke, Nati születése után nem tudta megélni az anyaság minden percét, hiszen folyamatosan dolgozott, de Evoletnél már másképp csinálta, és ezt nem bánta meg.

Pamela és Bence hamarosan a többi sztárpárral együtt fog versenybe szállni a Nyerő Páros fődíjáért. A házaspár nagy rajongója a műsornak, és állításuk szerint nem fogják másnak mutatni magukat, mint amilyenek a valóságban is.

„Nem mutattunk mást, mint amilyenek valójában vagyunk, végig magunkat adtuk, őszintén játszottunk. Mi otthon is ilyenek vagyunk, ezért a műsor – amellett, hogy nagy élmény volt – semmiben nem változtatta meg a házasságunkat”

- fogalmazott Pamela, aki nem titkolta, hogy a műsor során voltak konfliktusai a többi versenyzővel. Felmerül a kérdés, hogy mind a házaspár, mind a gyerekek hogy viselték a távollétet - hiszen Pameláéknak bizonyos időre be kellett költözniük a Nyerő Páros villájába -, de az édesanya szerint egyedül Bencének volt nehéz ez az időszak.

„Én jobban bírtam, mivel egyszer már előfordult, hogy forgatás miatt néhány hétig távol voltam. Bencének nehezebb volt, mert neki ez volt az első ilyen alkalom. A lányok viszont jól viselték. Evolet a nagymamáknál volt, Nati pedig felváltva a barátnőimnél, akikkel folyton programoztak. Nagyon jól érezte magát végig”

 
 
Áprilisban volt a plasztikai beavatkozásom, amit akkor szándékosan nem vertem nagydobra. Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak. Végig mellettem volt, és utána is segített. Szerencsére jól viseltem, szinte meg sem éreztem. Az eredménnyel pedig elégedett vagyok, régen éreztem magam ennyire jól a bőrömben
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás