promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyesek is lehetnek az olyan termékek, amit Galambos Lajos nevével még mindig reklámoznak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos már nem szeretné, hogy bármilyen köze is legyen valamilyen fogyasztószerhez.

Gondoljatok bele, hogy celebként felkeltek, aztán látjátok, hogy interneten ott virít az arcotok egy termék mellett, amit nem is ismertek. A sztárok itt nem írtak alá semmilyen reklámszerződést, és nem is fognak semennyi pénzt látni a termék forgalmazójától, mivel a fotóikat illegálisan használják ehhez.

Legutóbb Gáspár Evelin nevével éltek vissza a csalók. Az interneten felbukkannak hirdetések, amik szerint a híresség egy készítménynek köszönheti a nagy átalakulást. A megjelenés után rengetegen írtak neki levelet, hogy használt-e a csodaszer, és valóban ennek köszönheti-e a celeb a fogyást, így Győzike lánya azonnal tisztázta, hogy semmi köze a neten megjelenő reklámokhoz.

Gáspár Evelin hozzátette, hogy ne keresse senki a kiskapukat, mert a fogyás az kemény munka, és nem ezek a fogyasztószerek fognak benne segíteni.

Lagzi Lajcsinak bár régen volt megállapodása, de már nem szeretné, hogy bármilyen köze is legyen valamilyen fogyasztószerhez. Ráadásul sokszor őt keresik meg azok a vevők, aki elégedetlenek.

„Mostanra betelt a pohár, rettentően dühös vagyok. Igaz, hogy évekkel ezelőtt volt közöttünk egy megállapodás, és készültek rólam reklámfotók, a cég azonban a mai napig is használja a személyemet, fotóimat, és ebből profitál. Elegem van abból, hogy még mindig velem próbálnak eladni egy olyan terméket, amihez már régen semmi közöm, és engem keresnek meg azok problémáikkal, akik nem elégedettek... így csak a gondom van vele”

- nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos, akinek a cég pénzzel is tartozik.

A legtöbb esetben ezek a fogyasztószerek vitaminok, vagy placebók, azonban ritkán valamilyen egészségkárosító hatásuk is lehet.

Lagzi Lajcsi olyan termékkel volt kapcsolatban, ami visszakövethető, de jegyezzük meg, hogy sose rendeljünk internetről illegális fogyasztószert. Ezek sokszor egészségre ártalmas, nem engedélyezett összetevőket is tartalmazhatnak, amik több kárt csinálnak a szervezetünkben, mint hasznot.

Nagy botrányt kavart anno egy bolgár eredetű, gyógynövény tartalmú, fogyasztó hatású étrend kiegészítő, ami szibutramint tartalmazott. Ez szédülést, álmatlanságot, szájszárazságot, magas pulzusszámot, magas vérnyomást, hányingert, szédülést és különböző szívproblémákat okozhat. Nem kizárt, hogy egy fiatal nő emiatt is hunyt el.

Az interneten kínált illegális fogyasztószerekkel kapcsolatosan az egyik legnagyobb probléma, hogy az embernek fogalma sincs róla, hogy honnan származik, és a különböző hatóanyagok mekkora dózisban kerülnek bele. A lényeg, hogy mindenképpen kerüljük el őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás