promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki bosszút akar állni Lagzi Lajcsin – terrorizálták a Dáridó egykori muzsikusát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább folytatódik a mocsai halastavas incidens, és nincsen benne köszönet.

Galambos Lajosnak már volt egy felkapott ügye a közelmúltban. Ha mondhatjuk egy a mulatós sztárbokszba csöppentünk bele, ahol a piros sarokban Lagzi Lajcsi volt, míg a kékben MC Hawer. A Dáridó egykori műsorvezetője azért akadt ki, mert a jogvédő iroda arról tájékoztatta, hogy MC Hawer tradicionális dalként jelentette le a „Mikor a vodka a fejembe száll” című klasszikust, amit ő és Hoffmann Sándor írt.

Ennek a dolognak hamar pontot tettek a végére, mivel kiderült, hogy Hoffmann egyedüli dalszerzőként volt lejelentve, hiába Lajcsi írta a szöveget.

Lehet a muzsikus beérte volna ennyi bonyodalommal, mert utána jött a nagy tragédia. Valószínűleg a környékbeli hulladékfeldolgozó üzem mérgezi a patakot, ami a tóba torkollik, bár ezt a cég tagadta.

Elmondták, hogy a hulladék feldolgozását a legszigorúbb szabályok szerint végzik el, betartva minden környezetvédelmi, természetvédelmi előírást. Szerintük nem kizárt, hogy az egykori alumínium kohó környezetre káros maradványai kerültek ki a természetbe a rossz hulladékkezelés miatt.

Galambos Lajos ráadásul szeretne túladni a mocsai birtokon, de az üzem tevékenysége miatt ez így jelentősen veszíthet az értékéből.

Lajcsi ráadásul azt is érzi a levegőben, hogy valamiféle bosszú lehet a dologban. Lehet nincsen köze az ügyhöz, de valakik meg akartál félemlíteni.

„Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták”

- nyilatkozta a Blikknek a mulatós sztár, aki ismét feljelentést tesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás