promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone titokban kibékült a feleségével, vagy csak kétségbeesetten próbálkozik?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

25 év után válik Sylvester Stallone és a szerelme, de lehet, hogy még van esély megmenteni a házasságukat.

Szinte sokkolta Sylvester Stallone rajongóit, mikor nemrég kiderült, hogy 25 év boldognak tűnő házasság után elválik a feleségétől, Jennifer Flavintől a Rocky-, és a Rambo-széria sztárja. Egyelőre még nem lehet pontosan tudni, hogy mi áll a döntés hátterében, de nagyon aggasztó, hogy az egykori modell egyik pillanatról a másikra beadta a válási papírokat a bíróságra – egyes pletykák szerint hűtlenség miatt folytatják külön utakon, míg más szóbeszédek szerint Sly állítólag elherdálta a közös vagyonukat, ezt pedig már nem bírta megbocsátani Jennifer Flavin.

Sokan csak álompárként emlegették Sylvester Stallone-t és Jennifer Flavint Hollywoodban, de úgy tűnik, hogy valóban komoly gondjuk akadt, ha ilyen hirtelen válnak. A világsztár elég szűkszavú volt eddig a témával kapcsolatban, de most megosztott egy sokat sejtető posztot, ami könnyen lehet, hogy örömteli dolgot rejt a háttérben – de egyelőre a rajongók fantáziájára van bízva, hogy valójában vajon mire is gondolt a „költő”.

Sylvester Stallone kirakott pár képet, amiken éppen a feleségével sétál kézenfogva, illetve a három közös gyermekükkel pózolnak együtt, boldogan. A poszthoz csupán annyit írt a színész, hogy „csodálatos...”, így többen egyből arra gondoltak, hogy titokban már ki is békültek, és sokak legnagyobb örömére nem ér véget a 25 éve tartó házasságok – bár olyanok is bőven akadnak, akik szerint ez csak egy kétségbeesett próbálkozás Sly részéről.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy mindenképp érdekes, hogy Sylvester Stallone pont most, ráadásul nyilvánosan osztott meg egy ilyen bensőségesnek ható tartalmat, hiszen ezzel lehet, hogy azt akarta jelezni a családjának, hogy gondol rájuk és hiányoznak neki; illetve az is elképzelhető, hogy ez egy keserédes búcsúzás volt, amiben arra reflektál a legendás színész, hogy mi mindent veszít el a válás miatt.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone sokat sejtető posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás