promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie Sheen tini lánya és Megan Fox is levetkőzött, de Mészáros Mercédesz volt a legmerészebb
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa bikinije sem takart valami sokat szokásához híven.

Emlékeztek még a Barátok közt egykori sztárjára. Nyári Dia göndör fürtjei gyönyörűek, de persze legutóbb nem erre figyeltek a követői, hanem arra, hogy mennyire csodásan néz ki fehérneműben a színésznő.

Demi Rose közben a nevadai Burning Man fesztiválra látogatott ki. Látnotok kell, hogy milyen dögös szettet villantott.

Charlie Sheen és Denise Richard még csak tini, de amint 18 éves lett, regisztrált az OnlyFans-oldalra. Sami Sheen elég sikeresen árulja a tartalmait, de persze ő sem akarja ezt a végtelenségig csinálni. Mondanunk sem kell, hogy Charlie Sheen nem örül neki, azonban az édesanyja szabad kezet adott neki ebben.

Le fog esni az állatok, Sami mennyire kívánatosan néz ki bikiniben, ahogyan Jazmyne Day is.

Sokan felteszik a kérdést, hogy Megan Fox valóban háromgyerekes anyuka? Bizony, és még mindig pokolian jól néz ki. Most annyira tette ki a melleit, amennyire csak lehetett. Megnézhetitek azt is, hogy a párja, Machine Gun Kelly milyen extrém ruhát vett fel.

Vanessa Hudgens is megjelent a cikkünkben, akiről a Nylon magazin készített szexi fotósorozatot.

Mészáros Mercédesz továbbra is az egyik kedvenc magyar modellünk, aki külföldön már Mercedes Blanche név hódít. Mondhatni ő volt a héten a legmerészebb, mivel levette a melltartóját is.

A Sziget fesztivál idei sztárjában, Dua Lipában sem fog csalódni senki, mert szokásához híven annyira aprócska fürdőruhát vett fel, amilyet csak lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás