promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Mercédesz egy tanyán dobta le a melltartóját, de Dua Lipa kebleit is megcsodálhatod – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Devin Brugman közben elérte az 1,4 milliós követőtábort, nem érdemtelenül.

Mészáros Mercédeszt külföldön már Mercedes Blanche néven ismerik. A magyar származású kanadai modell, mindig olyan képeket tud a követői elé tárni, amik a legvadabb Playboy címlapokon is megállnák a helyüket. Volt egy pillanat, amikor a több mint félmillió követője lesokkolódott, amikor eltűnt az Instagram oldala, de hála égnek már minden rendben, ő pedig posztolja a legforróbb villantásokat. Legutóbb ledobta a melltartóját, és a kerek popsiját is megvillantotta.

Ismét nem okozott csalódást Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget, ahol Dua Lipa is színpadra állt, ráadásul teltház előtt. Ez volt a második alkalom, amikor az énekesnő hazánkba látogatott, de biztosan nem az utolsó. Most újra olyan fotót tett közzé, amik igazán nagy forróságot fog okozni így szeptemberben is. A falatnyi melltartóból csoda, hogy nem látszódnak ki a mellei. Nagyon szereti ezeket a stílusú bikiniket.

Végül jöjjön Devin Brugman, akit már 1,4 ember követ a világon. A legfrissebb fotóján vadító zebramintás fürdőruhában pózol.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás