promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra lebukott Berki Mazsi – váratlan helyen bukkant fel az új szerelmével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi az új barátjával utazott el, de pont beleszaladtak valakibe, aki felismerte őket.

Berki Krisztián nagyon fiatalon, mindössze 41 évesen hagyott hátra mindent. A tragédia anno sokkolta Magyarország nagy részét, és a celeb halála miatt sokan még úgy is kifejezték a részvétüket, akik nem kedvelték őt igazán.

Schobert Norbi anno a temetésen kimondta a nagy igazságot, hogy Berki Krisztián belekerült egy negatív spirálba, és a fitneszguru úgy vélte, a barátját a depresszió ölte meg.

Sajnos elindult a leejtőn, ahol csak úgy lett volna megállás, ha teljesen behúzza a kéziféket, és hosszú időre megpihen. A problémák ellenére senki nem számított ilyen tragikus végkifejletre. Azt tudni lehetett, hogy Berki Mazsival is voltak vitáik, de próbálták rendbe hozni a kapcsolatukat.

Közben nem olyan rég kiderült, hogy az özvegynek már jó ideje új párkapcsolata van, aki igyekszik mindent megadni Mazsinak – valószínűleg a Mercedes AMG G 63-as lusuxautóhoz is ő segítette hozzá.

A pár vasárnap kora délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tűnt fel, de pont belefutottak egy lesifotósba. Ide kattintva meg is tudjátok nézni az egyik jól sikerült képet.

„Elég feltűnő volt, amikor az a hatalmas kék G-Mercedes leparkolt, rögtön felismertem az autót. Mazsi és egy izmos férfi szállt ki belőle. Berki özvegyével volt a kislánya is. Nagyon jó kedve volt, láthatóan ki van virulva, a férfi a derekát is átkarolta, úgy tűnik, tökéletes a harmónia, nagy a szerelem. A 2-es terminálhoz igyekeztek, együtt csekkoltak be és utaztak el valahová”

- nyilatkozta a Blikk egyik olvasóriportere.

Berki Mazsi ugyebár nem tud sok időre elutazni, mivel szerepel a a TV2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban, ami nehéz próbákkal jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás