promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa hatalmas tetoválást csináltatott a fejére, mindenkit letaglózott a látvány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoa nagy átalakuláson ment keresztül az utóbbi napokban.

A Trónok harca óta kiemelt figyelmet kap a közönségtől a már-már modern szexszimbólumnak számító Jason Momoa, aki Aquamanként ért el igazi világsikert még 2018-ban, és azóta is Hollywood egyik legnépszerűbb színésze. A híresség nemrég bejelentette, hogy válik a feleségétől, azóta pedig már állítólag össze is jött egy ismert színésznővel – alábbi cikkünkből kiderül, hogy pontosan ki is rabolta el Jason Momoa szívét:

A 43 éves Jason Momoa Honolulun született, és nagyon büszke a hawaii-i származására. Sőt, sokak szerint talán már túlzottan is, ugyanis a minap szinte sokkolta a rajongóit azzal, hogy megmutatta:

Egy méretes fejtetoválást csináltatott magának, amivel a gyökerei előtt tiszteleg – ráadásul a színész által posztolt felvételek alapján tradicionális módszerrel tetoválták rá a mintát.

Állítólag rettenetes fájdalommal tud járni egy ilyen tetoválás elkészítése, így érthető, hogy Jason Momoa miért fogta közben valakinek a kezét. A világsztár nagyon hálás volt az élményért, hiszen így sokkal közelebb kerülhetett az őseihez, ráadásul azzal, hogy végig kibírta, önmagának is bebizonyította, hogy igazán bátor és erős – ugyanis ha félbehagyta volna a motívumok magára „varratását”, akkor a régi helyi értékrend szerint gyengének minősült volna, ami nagy szégyennek számít.

Jason Momoa követői közül rengetegen voltak, akik nagyon menőnek nevezték a fejtetoválása miatt a színészt, de bőven akadtak olyanok is, akik szerint nem kellett volna megcsináltatnia, hiszen ezzel csak elrondította magát – de az a legfontosabb, hogy Jason Momoa jobban érzi magát tőle, így jobb, ha mindenki elfogadja a döntését.

Jason Momoa nemrég már azzal is megdöbbentette a rajongóit, hogy hirtelen levágta a haját, de ezzel a fejtetoválással tényleg sikerült mindenkit meglepnie:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás