promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatta magát Ryan Reynolds felesége, most csak úgy özönlenek a gratulációk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas az öröm Ryan Reynoldséknál, Blake Lively le se tagadhatná a dolgot.

2011-ben mélypontra került Ryan Reynolds színészi pályafutása, ugyanis végre eljött számára a nagy lehetőség, és főszerepet kapott a Zöld Lámpás című szuperhősös filmben, de az alkotás sajnos hatalmasat bukott, ráadásul a nézők, illetve a kritikusok is szétszedték – de volt valami, ami miatt mindenképp érdemes volt elkészítenie: a forgatáson megismerte élete szerelmét, Blake Livelyt.

Ryan Reynolds és Blake Lively 2012-ben házasodtak össze, és az évek alatt három közös gyermekük született. Jellemző a két sztár kapcsolatára a humor és a megértés, utóbbiból pedig sok kell, hiszen az elmúlt években Ryan Reynolds lett Hollywood egyik legelfoglaltabb embere (egyebek között a Deadpool-széria miatt) – de nemrég bejelentette, hogy egy ideig pihenteti a filmezést, hogy több időt tudjon tölteni a családjával, és úgy tűnik, hogy ennek meg is lett az eredménye.

Blake Lively a minap szépen lebuktatta magát, ugyanis egy olyan ruhakölteményben jelent meg egy eseményen, hogy mindenki számára világossá vált: várandós a negyedik gyermekével, vagyis ha minden jól megy, akkor Ryan Reynolds újra édesapa lesz a közeljövőben – de a baba neme egyelőre még nem derült ki.

Természetesen csak úgy özönlenek a gratulációk most, hiszen rendkívül sokan kedvelik Ryan Reynoldsot és Blake Livelyt, így érthető, hogy rengetegen osztoznak most az örömükben.

Ryan Reynolds amúgy jelenleg is a Disney-Marvel égisze alatt készülő Deadpool 3-on dolgozik a háttérben, de könnyen lehet, hogy a baba eljövetele miatt egy kicsit csúszni fog a bemutató – ami érthető, hiszen a színész minden bizonnyal félreteszi majd egy kicsit a projektet, hogy a családja mellett tudjon maradni, és segíthessen a feleségének a szülés után.

Íme Blake Lively lebuktató szettje:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás