promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon híres csúcsbombázóval jött össze Leonardo DiCaprio? Hihetetlen, ha igaz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem is olyan régen járta be a világsajtót, hogy a Titanic sztárja szakított barátnőjével, Camila Morronéval.

Az elmúlt hetekben tele volt egy kis trollkodással az internet Leonardo DiCaprio miatt, akiről az a hír járta – és erre akadtak bizonyítékok is –, hogy ha a barátnői betöltik a 25. életévüket, akkor a színész szakít velük. Nagyon sok mém született ebből a vicces megállapításból, a mémkultúra újra virágzásnak indult, de ahogy elhalkultak a trollok, úgy azonnal szembe jött a valóság is, az, hogy lehet, hogy DiCapriónak már meg is van az új barátnője, aki bizony nem illik bele a képbe.

A pletyka nem is olyan régen kezdett el terjedni, miszerint a színész és Gigi Hadid között lehet, hogy több van, mint barátság. Ám most a Cosmopolitan arról is tudósít, hogy meglehetnek az első képek, amelyeken a szerelmes pár látszik. Állítólag egy New York-i pubban csak úgy izzott körülöttük a levegő. A frissen lesifotózott képeken az látszik, hogy nagyon közel hajolnak egymáshoz, és sugdolóznak.

De korábbi értesülésekből már arról is lehetett hallani, hogy Leonardo DiCaprio már együtt nyaralt a szépséges modellel, majd belsős információkból arról is értesülhetett a publikum, hogy lassan halad a kapcsolatuk, egyelőre élvezik egymás társaságát. Ami érdekesség még, hogy Gigi 27 éves, és gyereke is van, így nem illik abba a képbe, amelyet a nagy számok törvénye alapján Leo zsánerének is hívhatunk. Ám úgy tűnik, hogy most minden megváltozhat.

Íme Gigi Hadid:

Az is érdekesség az elmúlt hetek hírei alapján, hogy vajon mi lehet Leo és az ukrán modell, Maria Beregova között, akivel szintén nyaraltak közösen, és akkor is már azt pletykálták a lapok, hogy talán több van köztük, mint barátság.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás