promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva gusztustalan beszólást kapott, a reakciójában nem volt köszönet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rossz emberbe köt bele, aki Baukó Évának ír rosszindulatú üzenetet.

Baukó Éva már a Való Világ 4. szériájában is megmutatta az országnak, hogy nem fél senkitől és semmitől, hiszen ha úgy érzi, hogy neki van igaza, akkor egy atombomba erejével csap le másokra az éles nyelvével. Rengetegszer beleáll a többi celebbe is, ezen pedig általában jót szoktak szórakozni a rajongói – nemrég például a teaszeánszos botrányba keveredő Béres Anettről osztotta meg az őszinte, kőkemény véleményét:

Baukó Éva nemcsak az eget rengető megnyilvánulásaival, hanem a vadító kinézetével is tarol az interneten, hiszen az egykori Való Világ játékos bomba formában van, ráadásul néha még bikinis fotókkal is megörvendezteti a követőit. A minap viszont kapott a botrányhősnő egy egészen felháborító, gusztustalan üzenetet, amiben egy laza dicséret után csúnyán beszólnak neki a kora miatt.

„Hiába jó a tested, ha a pofád meg öregszik. Inkább azzal kezdj valamit”

– írta Baukó Évának egy rosszindulatú ember.

Aki ismeri már Baukó Évát, az pontosan tudja, hogy ő pont nem az az ember, akinek érdemes csak úgy beszólogatni, így természetesen hamar jött tőle a mindent elsöprő reakció egy Insta Storyban, amiben nemcsak magát védte meg, de még meg is alázta az összes olyan celebet, akik különböző szépítő effektek alkalmazásával próbálják átverni a világot, és jóval fiatalabbnak tűnni a valódi életkoruknál:

„Nagyon megkaptam most. Gyerekek, 39 éves vagyok, nem leszek fiatalabb, én legalább vállalom az arcom smink és faceapp nélkül”.

Baukó Éva nem először megy neki azoknak, akik manipulált fotókat osztanak meg magukról a közösségi médiában – minden bizonnyal Bódi Sylvi legutóbbi posztja sem nyerte el a tetszését, ugyanis híresség szinte felismerhetetlen a képein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás