promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem egy észlény” - Baukó Éva csúnyán leoltotta Béres Anettet, pedig csak jót akart
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva a védelmébe akarta venni Béres Anettet, de a posztjából nem ez jön le.

Az utóbbi napokban szinte kizárólag az egykori Való Világ játékos, Béres Anett meghökkentő esetéről lehet hallani, hiszen állítólag résztvett egy „sámánszeánszon”, ahol ivott egy ayahuasca nevezetű teából, aminek hatására úgy elkezdett hallucinálni, hogy meztelenül kirohant az erdőbe, súlyosan megsérült és csak reggel találtak rá, jelenleg is a kórházban van. A hírek szerint a szintén ott lévő, de pszichotróp anyagot nem fogyasztó Sáfrány Emese mentette meg az életét – de Baukó Éva elvileg nem így látja a dolgokat:

Miután a Való Világ 4. szériájából ismert Baukó Éva keményen helyretette az egykor Aleska Diamond néven tevékenykedő Sáfrány Emesét, egy másik szemszögből is megközelítette a botrányt, ugyanis most Béres Anettről osztotta meg a fájdalmasan őszinte véleményét – és ugyan elvileg csak meg akarta védeni őt, de a végeredmény inkább lett megalázó, mint pozitív.

„Nyilván nekem is van véleményem , rengeteg negatív kommentet láttam vele kapcsolatban a hírportálokon, amit úgy gondolom ez a làny egyáltalán nem érdemel meg. Ennek a lànynak egyetlenegy hibája volt! Nem tudott elszakadni a hírnévtől, nem tudta elfogadni, hogy lejàrt lemez és mindig az aktuális celeblányokba( Szogeczki Ági, VV Zsófi, Megyeri Csilla, most pedig Aleska) kapaszkodott. Azt gondolta, hogy àltaluk még mindig A kategóriás celeb lehet. Anett nem egy észlény, bár senkinek sem àrtott.Ez lett most a veszte. Ezek a barátságok nem igazi őszinte barátságok, instán kirakat-álszent próbálkozások ezek. Nem tetszik, hogy bántják ezt a lányt, örök életére kihatással lesz rá ez az ostoba döntése, hogy bele tudták vinni egy ilyenbe, mert azt hitte, attól menőbb több lesz. Aleskát nem kommentálom, tudjátok mi a véleményem róla: egy álszent, képmutató ember. Anettnek mielőbbi felépülést kívánok”

– írta a közösségi oldalán Baukó Éva.

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva számára egyértelmű, hogy ebben a szituációban ki volt az áldozat, és valamiért nagyon nem bírja Sáfrány Emesét, hiszen a múltkor is, és most is keményen nekiment – egyszer majd talán kiderült, hogy miért haragudott meg rá annyira, hogy minden alkalmat megragadjon a szidására.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás